Gamer PUBG Mobile oyununu indirdim ama oyuna başlayamadım, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karakter seçimini yaptım yarata tıklıyorum ama olmuyor ne yapılabilir oyuna girebilmek adına Güncellemeler+1 yıl Silip yüklememe gerek kalmadı hallettim kendi başıma PUBG Mobile oyununu indirdim ama oyuna başlayamadım, neden olabilir? Cevapla Oyun Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. çık tekrar gir 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi Hala aynı hatayı veriyor mu 0 0 Yorumla
jenima Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Normalde girebilmen lazım. İstersen önbelleği felan temizle. 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ben bıraktım ama şu an pc diziyorum 30 bin oldu hala bitmedi 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnternet ile ilgili sorun olabilir 0 0 Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kasıyor mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kasma durumu yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çık tekrar gir
Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi Hala aynı hatayı veriyor mu
Normalde girebilmen lazım. İstersen önbelleği felan temizle.
Ben bıraktım ama şu an pc diziyorum 30 bin oldu hala bitmedi
İnternet ile ilgili sorun olabilir
çık tekrar gir
Yenisin diye olabilir
Silip tekrar yükleyin
Kasıyor mu
Kasma durumu yok
Hatalı yükleme olabilir sil tekrar yükle
Başlama