Gamer Aranızda Akıllı Çay Bardağı oyununu hatırlayanlar var mı? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Açar oynar oynar hayret ederdik bide ya😂😃 Ne günlerdi beee🥹🔥 Aranızda Akıllı Çay Bardağı oyununu hatırlayanlar var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynamadım 0 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Hatırlıyor gibiyim az çok ama ben pek böyle oyunlara bakmazdım 😄 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hatırlıyorum :D ne günlerdi gerçekten ya... sahiden benimle konuşuyor iletişim halinde sanardım :( 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. unutmam valla hiçarada oynarım ben hala küçük kuzilerimle falan sdklmdfs :Değlenceli oluyor 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir fosil olarak bunu maalesef hatırlamıyorum 🙄😂 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Sen bu hayatı boşa yaşamıışın😂 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Ohoooo hemen de göm oldu mu şimdi 😂😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl oynamıştım soğanı bilememişti 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ahahhsdk aynen bazen bilemiyodu Yorumla aysekaptan +1 yıl devamlı ya turşu diyodu ya da sarımsak Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hatırlamaz mıyız :D güzel zamanlardı.. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir zamanlar çok oynamıştık hepimiz 0 0 Yorumla
minikcadınız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ben cok oynadim ve hep de bilirdi 👌 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Küçükken oynadığım oyunlardan biriydi 😂 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bı kaç kere oynamıştım 😅😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oynamadım
Hatırlıyor gibiyim az çok ama ben pek böyle oyunlara bakmazdım 😄
şu vardı bir de
hatırlıyorum :D ne günlerdi gerçekten ya... sahiden benimle konuşuyor iletişim halinde sanardım :(
unutmam valla hiç
arada oynarım ben hala küçük kuzilerimle falan sdklmdfs :D
eğlenceli oluyor
Bir fosil olarak bunu maalesef hatırlamıyorum 🙄😂
Sen bu hayatı boşa yaşamıışın😂
Ohoooo hemen de göm oldu mu şimdi 😂😂
oynamıştım soğanı bilememişti
Ahahhsdk aynen bazen bilemiyodu
devamlı ya turşu diyodu ya da sarımsak
Hatırlamaz mıyız :D güzel zamanlardı..
Bir zamanlar çok oynamıştık hepimiz
oha evett hala var mıdır