Selam dostlar. Gamer dostlarımın bildiği gibi biz oyunları genelde elde etmek için para harcarız, Epic Games'e, Uplay'e, Steam'e harcarız diğer platformlara harcarız, tabi ki harcamayan sadece ücretsiz oyunlarla da oyun oynayan arkadaşlarımız var.Peki bu oyun platformlarında kütüphane değeriniz ne kadar?
Oyun platformlarındaki kütüphanenizin değeri ne kadar?
Bi gta 5 var ben de o da bi ara bedava olmustu her ne kadar onu kaldıracak PC’ye sahip olmasam da bir gün alırım umuduyla kütüphaneye eklemiştim 😅 onun dışında The sims 3 orjinal almistim 180 tl vermistim 3 pakete o da 2015-2016 yıllarıydı. Sonra da korsanını indirdim 💆🏻♀️
Ya öyle de her arkadaşım her oyunu oynamıyor ve bende eskisi kadar girmiyorum şu aralar bir arkadasım pubg biri de lol. çagiriyor ikisi birbirini taniyan yakın arkadaşlarim ayni ortamdanız :) ama diğeri pubgyi digeride lolu oynamıyor mesela 😅
Arkadaşın yoksa pc alınca eşlik ederim ben sorun yok 😂 sen gta ya gir de hele :)
Blizzard için normal yapacak bir şey yokta :D Diğerleri ama tamamen indirimden denk gelenler yani coğu 30-40 arası oyunlar ve oyun değerleri yüksek olup, bedava eventlerden aldıklarım :D
Bence 2 sene içerisinde yine iyi :) birden bu kadar harcamadıktan sonra bence verdiğin paraya çok üzülme bende 2000 e yakın harcadım ama son 3-4 sene içerisinde yani.
En İyi Cevaplar