Selam dostlar. Hepimizin farklı farklı Gamer ekipmanları vardır, siz hangilerini kullanıyorsunuz, kullandığınız ürünün ayırt edici bir özelliği var mı ve memnun musunuz?
Şimdi ki Klavye-mouse setim gerçekten harika hem daha iyi renkleri var hemde harfler daha iyi gözüküyor ve bir de müzik durdurma gibi tuşlarım vs. var mouse da çok iyi tıkladığımı vuruyor valla 😄
Merhaba dostum. Şöyle bir bakınca kasa dışında ekipmanlarımın pek de iyi olduğunu söylemek zor ne yazık ki :') klavyem Frisby, mouse Logitech, kulaklık Rampage SN-R1, monitörüm de AOC marka 75 hz. Kulaklığımdan hiç memnun değilim varsa bi kulaklık önerin güzel olur :)
Zamanının en iyisi Hyper X Cloud II kulaklığı kullanıyorum. Hala gözümde en iyisidir. Mouse olarak G300S :) ufak tefek tıklama ömrünü doldurmuş olabilirim. 7 yıldır kullandığımdan sanırım. 😀
ben aldığımda sadece beyaz ve siyah vardı ben beyaz aldım :) şimdi 2 tane daha renk gelmiş o zaman 200TL di rival 3 falan da kullanmıştım arkadaşımda ama ben bu mouse'u çok sevdim, çok alıştım elimde olduğunu unutuyorum bazen yani :)
Sensörleri falan çok iyi bence. Ağırlığı, tutuşu. Gayet şık sade tasarımlı bana kalırsa. Daha yüksek fiyata daha iyisi olabilir elbette ama diğerleri hakkında çok fikrim yok ben bundan baya memnunum :D
evet mousepad önemli benim ki kaliteli bir şey değil ama mouse ile baya uyumlu :D bu tarz mouse seviyorsan dene derim :) ama beğenmezsen suçlusu ben olmayım şimdi :D