Gamer Discord’da hangi sunuculara katılabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ya az öncelerde birisi soruma cevap yazmıstı discordla alakalı tam konusuyorduk az önce sorum kaldırıldı lütfen o bu soruyu görüyosa gelsin buraya Güncellemeler+1 yıl 25-29 yaş aralığında gizli mavi bir üye görüs paylaşmıştı lütfen ya sorumu gör Güncellemeler+1 yıl OFFF YA NEDEN DAHA DEMIN SORUM KALDIRILDI NERDEN BULCAM BEN SIMDI ONU Discord’da hangi sunuculara katılabilirim? Cevapla Discord Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. her sunucuya katılabilirsin 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. her sunucuya katılabilirsin 0 0 Yorumla
SecretDev Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne amaçla sunucular? Tanışma vs amaçlı DC sunucuları var mı ki? 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ne amaçla katılmak istiyorsun ama 0 5 Yorumla FakDıSistım +1 yıl dc kullanıcı adını yazsana Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla FakDıSistım +1 yıl neden derken? ekleriz diye başka niye isticem. Yorumla Soran +1 yıl yok ya istemiyom tanımadıgım kisileri Yorumla FakDıSistım +1 yıl aşağıdaki lavuğu niye istiyorsun sende az yollu değilsin. Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ne tarz sunuculara katılmak istiyorsun ki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne tarz sunucular var mesela?inan ben de bilmiyorum ne tarz sunuculara katılabileceğimi Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl Çok fazla sunucu var, her yayıncının özel sunucusu var mesela. Öyle kafana göre sunucu seçip giremezsin, davet linki alman lazım ilk önce. Yorumla Soran +1 yıl hmm anladım bisiler önerir misin o zaman bana hangilerine katılıyim? Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl https://discord.com/invite/3Gd7mrh6Uh Her türlü konunun konuşulduğu kalabalık bir discord al buyur katıl bi bak, sunucuların mantığını kafana oturt ondan sonra sunucu arttıkça sen de çözersin. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende isterim eklim seni 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sen az öncelerde konustugum kisi misin gizliden cık sorum kaldırılabilir yine Yorumla Soran +1 yıl heyyyy sen miydin gta valo falan oynuyodun hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl takip isteği attım mesaj gönderemiyorum sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazabilir sin Yorumla
Dark_Mist Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben miyim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sende soruma cevap yazmıştın banlanan değil misin 😃 Yorumla Dark_Mist +1 yıl Evet 😄 Yorumla Dark_Mist +1 yıl Ekle beni 😃 Le0n#8633 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃😃 ama aradığım kişi sen değilsin Yorumla Dark_Mist +1 yıl Olsun ekle gelmez o 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
her sunucuya katılabilirsin
her sunucuya katılabilirsin
Ne amaçla sunucular? Tanışma vs amaçlı DC sunucuları var mı ki?
ne amaçla katılmak istiyorsun ama
dc kullanıcı adını yazsana
neden
neden derken? ekleriz diye başka niye isticem.
yok ya istemiyom tanımadıgım kisileri
aşağıdaki lavuğu niye istiyorsun sende az yollu değilsin.
Ne tarz sunuculara katılmak istiyorsun ki?
ne tarz sunucular var mesela?
inan ben de bilmiyorum ne tarz sunuculara katılabileceğimi
Çok fazla sunucu var, her yayıncının özel sunucusu var mesela. Öyle kafana göre sunucu seçip giremezsin, davet linki alman lazım ilk önce.
hmm anladım bisiler önerir misin o zaman bana hangilerine katılıyim?
https://discord.com/invite/3Gd7mrh6Uh Her türlü konunun konuşulduğu kalabalık bir discord al buyur katıl bi bak, sunucuların mantığını kafana oturt ondan sonra sunucu arttıkça sen de çözersin.
Bende isterim eklim seni
sen az öncelerde konustugum kisi misin gizliden cık sorum kaldırılabilir yine
heyyyy sen miydin gta valo falan oynuyodun hani
Çıktım
takip isteği attım mesaj gönderemiyorum sana
Yazabilir sin
Ben miyim
sende soruma cevap yazmıştın banlanan değil misin 😃
Evet 😄
Ekle beni 😃 Le0n#8633
😃😃😃😃 ama aradığım kişi sen değilsin
Olsun ekle gelmez o 😄