Oyun oynarken en çok neye sinirlendiniz?

Dün Sims oynuyordum. Biri evi ziyarete geldi, içeri aldım. Biraz zaman geçirdik sonra işlerim olduğu için Sim'i geri yollamaya çalıştım ama olmadı. Oynayan bilir bazen böyle bug'lar oluyor. Neyse kendi gider diye bıraktım.

Gece oldu gitmiyor. Açtı dolabı yemek yemeye başladı. Bulaşıkları bıraktı ortalıkta. Habire yiyor ama, ortalık bulaşık doldu. Ödev yapmaya çalışıyorum sürekli yanıma oturup konuşuyor dikkatimi dağıtıyor.
Bir kaç gün geçti, bu artık kokmaya başladı. Yıkanmıyor da. Sim'imi bununla kavga ettirmeye başladım gitsin diye. Saatlerce kavga ettik artık birbirimizden nefret etmeye başladık ama hala gitmiyor. Kokusundan dolayı benim Sim depresyona girdi, ortalık kirli diye hiç bir iş yapası gelmiyor. Yurtta kaldığımdan ateş de yakamıyorum ki şunu öldüreyim...
En sonunda bahçeye havuz yaptım. Hadi bff biraz yüzelim diye buna sinsi sinsi yaklaştım. Havuza girdiği an ben çıktım ve havuzun çevresine yüksek demirli çitler koydum. Sonra da tüm gün havuzda enerjisini tüketip boğularak ölmesini zevkle izledim.
Ama bir kere öldürmek yetmedi, ölüm meleği gelince ruhunu almasın diye yalvardım. Neyseki kabul etti ve Sim hayata geri döndü.
Bu sefer de soğuk havada bikinili halde dışarda bıraktım ve donarak öldü.