Dün Sims oynuyordum. Biri evi ziyarete geldi, içeri aldım. Biraz zaman geçirdik sonra işlerim olduğu için Sim'i geri yollamaya çalıştım ama olmadı. Oynayan bilir bazen böyle bug'lar oluyor. Neyse kendi gider diye bıraktım.
Gece oldu gitmiyor. Açtı dolabı yemek yemeye başladı. Bulaşıkları bıraktı ortalıkta. Habire yiyor ama, ortalık bulaşık doldu. Ödev yapmaya çalışıyorum sürekli yanıma oturup konuşuyor dikkatimi dağıtıyor.Bir kaç gün geçti, bu artık kokmaya başladı. Yıkanmıyor da. Sim'imi bununla kavga ettirmeye başladım gitsin diye. Saatlerce kavga ettik artık birbirimizden nefret etmeye başladık ama hala gitmiyor. Kokusundan dolayı benim Sim depresyona girdi, ortalık kirli diye hiç bir iş yapası gelmiyor. Yurtta kaldığımdan ateş de yakamıyorum ki şunu öldüreyim...En sonunda bahçeye havuz yaptım. Hadi bff biraz yüzelim diye buna sinsi sinsi yaklaştım. Havuza girdiği an ben çıktım ve havuzun çevresine yüksek demirli çitler koydum. Sonra da tüm gün havuzda enerjisini tüketip boğularak ölmesini zevkle izledim.Ama bir kere öldürmek yetmedi, ölüm meleği gelince ruhunu almasın diye yalvardım. Neyseki kabul etti ve Sim hayata geri döndü. Bu sefer de soğuk havada bikinili halde dışarda bıraktım ve donarak öldü.
Harika bir hayat hikayesi diwödşwödşlws ama evinin kapısını o evdeyken kilitlemiş olabilirsin o da çıkamamış olabilir ben bunu yaşamıştım o yüzden misafir varken kapı kilidini kapatma onlar gidince kapat
Assassin's Creed 2 ve Brotherhood oyununda çok sinirlenmişliğim olmuştu Ezio nun başka yerlere atlayışı kaçarken duvardan kovalayan adamın üstüne atlaması takip etme görevleri ve bir de borgia kulesini alma da şu alt yerde saklanan kaçan komutanı almak çok sinir bozucuydu fare kırmışlığım var onun yüzünden yeni klavye-mouse seti aldım bir de müzik durduramadığım için aldım 😄 öyle işte
Bir de Call of Duty Modern Warfare 2de son görev olan çantayı koruma görevinde 10 defa öldüm heryerden adam gelip duruyor bir tek ben savaşıyorum adamların hepsi hemen ölüyor deli oldum ona da 😄
:D Bu gerçek mi sims oynamamıştım hiç bunlar oluyor mu ya :D Oyun oynarken ben takım arkadaşlarımın için yardım etmeye gittiğimde ölüyorsam veya onların bencilliklerinden hataları benim başıma patlıyorsa tamam oyun zevki -100 -100 gidiyor bende :D
cidden çok sinirliymişsin. ben tlefon ve pc den oynadığım oyunlarda değil de 101 falan oynadığımızda çok sinirleniyorum sürekli taş çalma faln olunca ıstakayla kafalarına vurmak istiyorum