Gamer Oyun oynadıktan sonra ne ile vakit geçirmeye başlarsınız? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir çok oyuncu oyun oynadıktan sonra yorulur oynadıktan sonra ne ile vakit geçirirsiniz 🤔Ben direkt olarak gerinmeye gidiyorum belimi falan kütletiyorum beynimi bir serbest bırakıyorum rahatlaması için sonra telefona geçiş 😄 Oyun oynadıktan sonra ne ile vakit geçirmeye başlarsınız? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Müzik dinlerim 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl valla ne yaptığımı bende bilmiyorum :D dizi izleyebilirim, kitap okuyabilirim, spor yapabilirim. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fıtığım olduğu için çok oturmaktan dolayı belim ağrıyor, yatağıma geciyorum o yüzden. Yatakta da genelde telefonda takılıyorum 😅😅 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yapmam gereken diğer işlere bakarım vakit varsa tabi:/ 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cardioya gidiyorum sonra oyuna sonra tekrar idman sonra tekrar oyun sonra iş 😂 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Sigara cay kahve ile geçiririm genelde 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dizi ya da film falan izlerim 0 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Dizi film izlerim sonra da yatış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Müzik dinlerim
valla ne yaptığımı bende bilmiyorum :D dizi izleyebilirim, kitap okuyabilirim, spor yapabilirim.
Fıtığım olduğu için çok oturmaktan dolayı belim ağrıyor, yatağıma geciyorum o yüzden. Yatakta da genelde telefonda takılıyorum 😅😅
Yapmam gereken diğer işlere bakarım vakit varsa tabi:/
Cardioya gidiyorum sonra oyuna sonra tekrar idman sonra tekrar oyun sonra iş 😂
Sigara cay kahve ile geçiririm genelde
Dizi ya da film falan izlerim
Dizi film izlerim sonra da yatış
Genelde kendimi yatağa atıyorum
TV izlemekle