Selam dostlar. Bildiğiniz üzere online oyunlarda farklı insanlarla karşılaşıp tanışabiliyoruz. Sevgilinizin de bu oyunlardan nasibini alarak karşı cinsle tanışıp sohbet, muhabbet etme ihtimali oluyor doğal olarak.Siz sevgilinizin online oyun oynamasına karışır mıydınız?
Sevgilinizin online oyunlar oynaması sizi rahatsız eder mi?
Oyunda o kişiyle kurduğu iletişimi oyun dışına çıkarmadığı sürece hayır sıkıntı olmaz. Sonuçta iyi oyuncular bulunca insan ister istemez oynamayı ister. Fakat oyun dışına çıkarırlarsa elbette rahatsız olurum, ben yaparsam o da olur. Bir eski sevgilim instagram ve numarasına kadar vermişti mesela sürekli konuşuyorlardı rahatsız olmuştum. Zaten ben de oyun oynamayı seven birisiyim birlikte oynarsak çok iyi aktivite olur diye düşünüyorum.
Evet en iyisi birlikte oynamak :) ya İnstagram hadi neyse de numaranı vermek :D senin sevgilin var be adam bir dur :D instagramı vermesine bile kızardım hatta yani ben :D
Evet ben de öyle yaptım engelle demiştim engellemeyip yalan söylemişti ben de fake hesap açıp kızla yakın oldum oyun hesabını aldım ve konuşmalarını okudum sonuç olarak ayrıldık ahhahaha yaşasın beni yanıltmayan hislerim
Neden etsin ki ne güzel işte sevdiği oyunu oynuyor ama eğer bir erkek ile özel konular vs. Konuşmaya başlarsa benden gizli işte o zaman eski sevgilim olur
normal hayatta da bu münkün ki oyun olması fark etmez ama haliyle oynlarda erkek çoğunlukta olduğundan hak veriyorum. Şahsen beni rahatsız etmez çünkü bende gelirim beraber oynarız :)
Ben telefonda pupg oynuyorum. Bilgisayarda GTA ve counter strike oynuyorum. PlayStation dan da bir kaç dövüş oyunu var adlarını bilmiyorum 😄 bu aralar ben de hiç girmiyorum okuluydu dershanesiydi fırsat kalmıyor