GTA5 de belli zaten scprithook para hilesi ölümsüzlük sınırsız mermi falan alarak görevleri bitirdim 😄 bir de online da para ve level hilesi yaptım ban yedim sonra da bilgisayar kafayı yedi scprithook un bir dosyası kalmıştı içinde güncelleme yapınca ssd ekran kartı Allah rahmet eylesin 😄
Bir de Assassin's Creed 2de ve Brotherhood da para hilesi yaptım bir tek
Çoğu oyunda denedim sadece, devamlı olarak kullanmak beni tanrı gibi hissettirdiği için sıkıcı oluyodu ahdbnsdnnsncnsncn Mesela COD serisinde deli dehşet kullandım. Özellikle Call of Duty 4 (old version) te çok fazla kullandım... Tüm silahları alıyodum, düşmanların görmemesi için bir hile daha vardı onu yazıyodum, pripyat görevinde çok iyiydi o hile abdbnsnxnzncmms görev zaten gizlilik, ben gidip nerdeyse rusların burnunu karıştırıyodum gsbdbsnfndnnf ve abi deli gibi mod yapıp duruyodum BSNFNSNFMSNFMDNNCNDNF hani skin modu da değil sadece, direkt model değiştiriyodum; yok anime karakterleri, yok cart curt saçma sapan HDBDBNFNDNCMXNCMXNVM
2010 lar da knight online oynarken o kadar çok koxp vardı ki oyundan ciddi anlamda soğutmuşlardı. son darbeyi de keylogerlardan yiyince tamamen bıraktım. sonra bende indirdim koxp ama bana göre bir şey değilmiş. zevk almadım. adaletsiz oyunlar bana itici geliyor. şu an LoL oynuyorum. iyi kötü idare ediyorum :)
Kullandım vallahi 🙈 Ama çokta hile sayılmaz bence. Çünkü bahsettiğim minecraftı ücretsiz indirmekti. Birde valorant'ta buff adında bir uygulamayı kullanıyorum. Belli görevler veriyor, onları yaptıkça puan kazanıyorsun. Ve o puanları da vp olarak valorant'a aktarabiliyorsun. Hile sayılmaz ama ☾
Sadece Hikaye modunda Hile kullandığım oyunlar: AVP: Evolution Call Of Duty 4: Modern Warfare CarX Highway Racing Crysis 2 Crysis 3 Deadpool 2013 Dragon City GTA 3 GTA: Vice City GTA: San Andreas GTA IV GTA V Need For Speed: Underground 2 Need For Speed: Most Wanted 2005 Need For Speed: Carbon Need For Speed: Undercover Serious Sam: Second Encounter Serious Sam 2 Transformers: Revenge Of The Fallen Transformers: Fall Of Cybertron istisna olarak Multiplayer tarafta düşman tarafta hileci olduğunu düşündüğüm için fakat sonradan bunun FPS ile de ilgisi olduğunu öğrendiğimde hile kullanmayı bıraktığım oyun: Call Of Duty 4: Modern Warfare
Sadece balık botu :) bir yandan da pazar charım açık dururdu bir yandanda +9 dolu al sat yapardım en sonn 45 Ort dolu aldıydım +4 taşlı da alınca sildim oyunu :D
GTA'da hep hile yazardım. Araba indirme, silah paketi, denizde yüzen araba, sürekli yeşil ışık hilesi yapardım. En son herkes birbiriyle kavga eder hilesi yapmıştım ama pişman oldum iptal de edemedim sonra oynamayı bıraktım büyüdükçe eskisi kadar kendine çekmiyor. Bundan başka hiçbir oyunda hile yapmadım. Çünkü hem fazla oyun bilmem hem de bilsem de hilesini bilmem.
Hep oynayanlara küfür ettim 2 sene boyunca falan. Sonra hesabı çaldılar, bende girebiliyorum. Hesabı alamıyorum neyse uzun hikaye hile kullandım 10 sene Ban attım.
Kullanmadim, kullanmam da. Ama Cs Go oynuyorum ve orada hile kullanan, becerisi 0 olan ama hile kullandigi zaman baskalarinin kendisini ovmesinden haz alan aciz o. cocuklari var. Onlarin hepsinin anasini, avradini, bacisini, klavye tutan elini s... Ohh rahatladim biraz 😑
aaa daha bugün oyunuma bir Sion geldi öyle bir ulti atıyor ki sanarsın Nfs oynuyor. scriptlerden nefret ediyorum neyse ki ben mid laner değilim sürekli skill shot kullanmıyorum jkanjkfdsdf
Oyunun kurallarını bile doğru düzgün bilmezken hileyi hiç bilemem ahah. Ama dur 1 dakika Android oyun clup sitesinden apk oyun indirmiştim asphalt 8 oyunu hileli. Tüm arabalar açıktı ve sonsuz para elmas vardı efsane haz alıyordum.
Kullandım. Duvar arkasını görmek, ağaç çalı vs kaldırmak, tankın hassas yerlerini gören hile var. Nereye daha fazla hasar verebiliceğini gösteriyor. Aimbot kullandim. Bayağı birşeyler kullandim.
Sadece GTA için kullandım onu da çocukken yapmıştım, bı daha da öyle hile yapmadım. Genel olarak emeğim ile geçtim😅. Zaten hile yapılacak oyun oynamadım pek
Çokkkk. Utanmıyorum bunu yaptığım için hahah GTA, Prince of Persia, Sims, Oblivion, Doom, Age of Empires... Bazı oyunlar hileyle daha eğlenceli, bu dediğimin arkasındayım.
Kullandım tabi, ama okadar uzun zmandır oyun oynamadım ki hatırlamıyorum doğrusu. Ageof 2 Cs1.5 Lineage2 Ultima online Daha çok vardır ama hatırlamıyorum