Gamer Arkadaşlarınız akşama oyuna davet etti, aileniz de akraba ziyaretine gidecek. Ne karar verirsiniz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarınız akşama oyuna davetti aileniz de akraba ziyaretine gidecek, ne karar verirsiniz 🤔 Arkadaşlarınız akşama oyuna davet etti, aileniz de akraba ziyaretine gidecek. Ne karar verirsiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyun seçerdim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Akraba ziyaretine gideceğime yalın ayak yollarda yürürüm 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ailem izin vermez 😅, ayıp olur diye. O yüzden ailem ile giderim. 1 0 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kanka bunda karar yok mecburi akraba ziyareti var , yoksa yanlış düşünürler 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görmesem de olur dediğim akrabalar vardır. Onlardan biriyse gitmem. Oyunu oynarım mutlaka. 1 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Gitmemek için izni kaptıysam o akşam akraba tanımam. 1 0 Yorumla
amazingkangal Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aileyle geçirilen her vakit kıymetlidir. Aileyi seçerdim. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. akraba ziyaretine zaten gitmem 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 520 cevap paylaştı. Hangi akrabam olduguna bagli 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Oyun ile aram olmadığı için diğerini seçerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oyun seçerdim
Akraba ziyaretine gideceğime yalın ayak yollarda yürürüm
Ailem izin vermez 😅, ayıp olur diye. O yüzden ailem ile giderim.
Kanka bunda karar yok mecburi akraba ziyareti var , yoksa yanlış düşünürler
Görmesem de olur dediğim akrabalar vardır. Onlardan biriyse gitmem.
Oyunu oynarım mutlaka.
Gitmemek için izni kaptıysam o akşam akraba tanımam.
Oyunun yeri ve zamanı olmalı.
Aileyle geçirilen her vakit kıymetlidir. Aileyi seçerdim.
akraba ziyaretine zaten gitmem
Hangi akrabam olduguna bagli
Oyun ile aram olmadığı için diğerini seçerim.
Akraba ölmemişse sorun yok
Soru mu bu, oyuna gideriz tabi ki
Ailemi seçerdim
Her türlü oyundayım