Bir oyunu satın almadan ya da oynamadan önce nelere dikkat edersin? Grafik kalitesine mi, popülaritesine mi, içeriğine mi, haritalarına mı?Kapladığı alanda olabilir
Ben ilk grafiklerine ve içeriğine bakıyorum. Grafikleri, karakterleri çok fazla ata içeriyorsa oyun ne kadar güzel olursa olsun ısınamam. Aynı şekilde özgün bir içeriğe de sahip olmalı ki oyucuyu bünyesine katabilsin ☾
Öncelikle satın almak istediğim bir oyun varsa zaten sevdiğim tür ve görüntülerinden oynamak isteyebileceğim bir oyun olduğu bellidir :) Hemen incelemelerine bakarım, okurum bir neler diyorlar oyun hakkın da ona göre tercihimi yaparım :)
Grafiğe, hikayesine önem veririm oynanışı düzenine bakarım bir kaç oynanış videosuna bakarım
Mesela Assassin's Creed serisi filmini izlemiştim kötü buldum "bunun oyunu oynanmaz bu ne be" demiştim dediğime de pişman oldum resmen inanılmaz bir hikaye inanılmaz bir baş yapıt 2 ve Brotherhood Ezio nun hikayesini oynadım ve çok beğendim
Pü bana 😄
Bir de Call of Duty serisini full oynamak istiyorum ama para yok ne yazık ki ama en azından Modern Warfare 2yi oynadım 😄
Grafiklere ve oynanış tarzına bakıyorum. Oyunda benim için fizik detayları çok önemli. Örneğin aracın çamura girdiğinde bıraktığı izler, çıkamaması, patinaj etmesi, süspansiyon fiziği. ya da bir zemine topçu atışının mermisi düştüğündeki grafik efektleri, ses efektleri gibi.