Geçen gün bir program gördüm, valorant'ta aldığın killeri, asistleri ve daha fazlasını bölüm bölüm ayırıp klip haline getiriyormuş. Sen bu tarz programları kullandın mı hiç?Tıpkı bir yansıma gibi sonrasında izleyebileceksin
Ben kayda aldım ama daha sonra bazı sorunlarla karşılaştım. Wifiden kaynaklı sanırım bu da çünkü ağ bağlantım zayıftı. Bildiğiniz bu tarz programları tavsiye ederseniz çok sevinirim ☾
Ben kullanmadım ara sıra Kayıt alırım Relive ( AMD Software sürücünün kendi uygulaması ) ama hem AMD hem NVİDİA taraflarında bahsettiğin şeye benzer ayarlar var tam hatırlamıyorum fakat göz atabilirsin.
Kayda arada bir içime iyi vuruşlar sinerse alırım bir çok video çektim tiktokta da yayınladım izleyenler de oldu izlemeyenler de ama ben para kazanmak bir İnternet fenomeni olmak için o vuruşları çekimleri yapmadım sadece insanların nasıl oynadığımı görmesini istedim 😇
Kaydetmedim. OBS, XBOX Game Bar veya Nvidia ya da AMD ekran kartının programlarını kullanabirsin. Bu programlar direkt kayıt alır ama. Öyle sadece atış anlarını kaydetmen zor olur.
Xbox Game Bar kullanabilirsin. ya da overwatch uygulaması. Overwatch'da hemen hemen her oyun için ek yazılımlar var ve onaylı yazılımlar. Hiç bir sorun yaşamazsın.