Merhaba Dostlar. Bugün farklı bir şey yapalım bildiğiniz oyun karakterleri için Öp, Öldür, Evlen oynayalım karakterleri sadece siz seçeceksiniz. İstediğiniz oyunlardan seçebilirsiniz hiç fark etmez en çok beğendiğinizle Evlenin, En karizmatik/güzel bulduğunuzu öpün, en nefret etiğinizi öldürün :)
Oyun Karakterleri aklınıza gelmiyorsa aklınıza gelen herhangi bir ünlü, dizi, film karakteri de olur arkadaşlar amaç oyun olsun :)Bakalım kimler hangi karakterleri seçecek :)
Ben Witcher dan Triss Merigold ile evleniyorum COD MW 2 oyunundan General Shephard'ı öldürüyorum ve Lara Croft'u öpüyorum :D
Oyun karakterleriyle Öp, Öldür, Evlen oynasak siz hangi karakterleri seçerdiniz?
valla oyun oynamıyorum o yüzden anime karakterleri ve dizi karakterleri üzerinden yapıcam kız ve erkek (not: biseksüel falan değilim 2 cinsiyet açısından da bakmaya çalışıyorum) DİZİ KADIN ELENA GİLBERT: evlen CAROLİNE FORBES: öldür HAYLEY MARSHALL: öp
DİZİ ERKEK DAMON SALVATORE: evlen STEFAN SALVATORE: öldür KLAUS MİKAELSON: öp
eyvallah kanka olm caroline tylerın annesine olanlardan sonra klausla yattığı an bitti benim gözümde (yanlış anlama klaus adamdır aslında da ben caroline ın böyle bi vicdansızlık yapacak kadar ileri gitmesine ayar oldum zaten dizide de altına yatmadığı kalmamıştı) hinatayla evlenecektim aslında da gittim akenoyu yazdım ya başa onda işte o sadist kısmından kurtulursak tam benlik hatun böyle rol kesiyo falan ama aslında içine kapanık ve yamato nadeshiko diye geçen biri (ideal ev hanımı) kakashiye gelirsek kakashi benim favorim zatende şimdi aslında sebastianla evlenecektim herif bütün ev işiydi bilmem neydi köle gibi bakar bana işte hemde taş gibi herif işte (sonuçta kadın olduğumu farz ederek yazdım erkek kısımlarını) ama işte ruhumu yemesi falan işime gelmedi bende itachiyle evleneyim dedim kakashi çok tembel iş miş yapmaz belki de (gerçi çocukken yapıyodu acaba erken mi eledim onu ama neyse uchiha çocuklar istiyorum )
o kısım olmasa... yok la yine sebastian olmasın yarı iblis çocuklar sıkıntı olur napacam çocukalrı gezmeye götürünce millet çocuğuna arkadaşının saçını çekme derken ben arkadaşının ruhunu yeme mi dicem bebelerime.
Crash'i yaşattığı platform maceralarından ötürü alnından öperim, CM 4'ün efsane oyuncusu Diopeyi laf edeni öldürürüm, MGS V'deki Quietle evlenirdim. (En güzel kadın dilsiz olanıdır ne de olsa... 😂😂😂)
Crash Bandicoot Playstation 1'in efsane platform oyunudur. Pek çok farklı remake versiyonu da yapıldı. Araba yarışı versiyonu bile vardı. CM 4 yani Championship Manager 4 futbol menejerlik oyunu idi. Senegalli Diope her mevkide oynayıp en az 20 gol atan bir oyuncuydu ve oyunun yapımcıları tarafından CM tarihinin en iyi oyuncusu seçilmişti. Metal Gear Solid 5 Phantom Pain ise 2015 yılında çıkmış ve hala severek oynadığım açık dünya stealth action oyunudur. Quiet isimli kadın sniper dilsiz ve her emrimizi yerine getirerek operasyonlarda yoldaşımız olan müthiş bir karakterdir.
Harika olmuş :D çok beğendim Metro hariç biliyorum diğerlerini Watch Dogs benim niye aklıma gelmedi ya :D seneler önce oynadığımız oyunların çoğunda ki karakterleri unutuyoruz :D
Metro nun bir oyununa başladıydım da zevk alamadım fazla ben niyese :D Watch Dogs Çok sağlam ben hikaye falan filan grafik derken GTA 5 den çok daha fazla beğeniyorum ama arkadaşlarım kabul etmiyor :D
:D başla sen sonra söyle başladım diye ben biraz yavaş gelirim belki bugün izlerim ilk bölümünü ama eskisi kadar günde 1 sezon maalesef bitirebileceğimi sanmıyorum zamanımın çoğu burada geçiyor :D