Benimki Rdr 2 bakın görselleri ile anlatayım biraz
Merhaba arkadaşlar, gerçekten efsane hikayesi grafikleri ve oynanış dinamikleriyle bu oyun bence efsane kelimesini hakediyor. Ve bu oyunumdan görseller koymaya karar verdim, sizi biraz Western turuna çıkaracağımAna Karakterimiz Arthur, o bir iyi adam, Good Man
Son bir yıl içerisinde ilk defa oynadığım veya tekrar oynadığım aklıma gelen oyunlar
Half Life Alyx - Bence VR üzerinden oynayabileceğiniz en iyi oyun Last Of Us 2 - Benim için harika ötesiydi. Oynadığım en güzel oyunlardan birisi. Uncharted 4 - Hala mükemmel. Aksiyon/Macera kategorisindeki en iyilerden Red Dead Redemption 2 - Aşırı abartıldığı kadar olduğunu düşünmesemde güzeldi. Geriye dönüp 2. kez oynayınca eğlenceli olduğunu düşünmüyorum. Online modunun çok eksik ve boş olduğunu düşünüyorum. God Of War - Hislerim RDR2 ile aynı. Sadece birazcık daha pozitif olanından. Bloodborne - Türünün en iyisi gibi gibi. Days Gone - Yıllar önce gameplay fragmanını izleyip vay be! dediğim oyun 2. kez bitirdim hala eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Dying Light 2 - Bu yılın en sağlam oyunlarından. CoOp Oynadım çok eğlenceliydi. NieR Replicant - Sadece güzel sayılır diyip geçiyorum Marvel's Spider-Man - İkinci kez başladığım fakat bu kez bitirmediğim yinede eğlenceli olduğunu düşündüğüm oyun. Doom Eternal - Öyle bir abartıldıki bambaşka bir oyun sandım fakat önceki Doom oyunları gibi, yinede güzel olduğunu düşünüyorum. ( müzikleri epicti* ) Animal Crossing - Chill ve eğlenceli Ratchet & Clank: Rift Apart : Çok Çok Çok Çok iyi ve sevimli. It Takes Two : Sevimli ve eğlenceliydi. Deathloop : Farklı ve eğlenceliydi. Control : RTX teknolojisini en iyi yansıtan ve gayet eğlenceli olan oyun. Resident Evil Village - 2 Remake - 3 Remake : Benim için en iyi korku serisi zaten :)) Kena Bridge Of Spirits: Çok sevimli grafiklere sahip bir okadarda eğlenceli. Back 4 Blood : Left 4 Dead 3 desem olur. Cyberpunk 2077 : Güzel, son güncellemeyle buglar azalsada hala fazlasıyla var. Medium : Farklı ve güzel. FarCry 6 : Kim ne derse desin FarCry benim için hep güzel. Fakat her yeni oyunu çıkınca eskisi kötü geliyo :)) Serious Sam Siberian Mayhem : CoOp oynadım ve çok eğlendim. Forza Horizon 5 : Etkileyici grafikleri var. Eğlenceli. A Way Out : İkinci kez CoOp oynadım ve bitirdim. İlk oynayış kadar olmasada eğlenceliydi. Gerçekten splitscren oyunlar arasında en iyilerden. Senaryosu sanki bir filme ait gibi çok eğlenceli ve duygusaldı. Immortals Fenyx Rising : Bir yerden sonra çok sıkıcı oldu. Assassin's Creed Valhalla : Serinin diğer oyunlarına ek olarak gelen kol kafa kesme mekanikleri vuruş hissiyatını geliştirmiş. Sevmeye çok çalıştım ama maalesef çokta etkileyemedi. A Plague Tale: Innocence : İkinci kez oynadım gayet eğlenceli ve güzeldi. Metro Exodus : İkinci kez oynadım fakat ikinci oynayışımda pek eğlenemedim.
Skyrim ( Tonla mod olması lazım tabi.. ) Witcher 3 Squad - Hell Let Loose Dota 2 Warcraft 3 Arma 3 Valve'nin çoğu oyunu Age of empires serileri Empire earth 1 Paradox'un çoğu strateji oyunu ( Hearts of iron 4, Europa Universalis 4, Crusader kings 2-3 , Stellaris gibi.. ) Cities skylines Pixel art tarzı birkaç oyun ( Worldbox, stardew valley, terraria gibi.. )