Selam Dostlar. Daha önce başıma gelmişti; en son olan İzmir depreminde ben odadan çıkmayıp oyun oynamaya devam etmiştim ama bir amacım da bilgisayarı korumaktı :Dburada doğru olan tabi ki binayı, evi terk etmek fakat bunu yapmayacak insanlar olabilir. Online oyunda olan, rekabetçi maç atan insanlar. O yüzden görüşlerinizi merak ediyorum? :)
tabi ki örnekte ki gibi depremden bahsetmiyoruz :D
Deprem olunca yaptığım işi bırakır sabit bir cismin önüne geçip yat-kapan-tutun (Şekil-1) çök-kapan-tutun( Şekil-2) pozisyonuna geçip hayat üçgeni oluştururum. Deprem anında binadan kaçmaya çalışmak tehlikelidir. Merdivenlerden kaçmamak ve asansörlere binmemek lazım. O durumda en hassas kırılgan yapıya sahiptirler. Onun yerine deprem bitene bulunduğunuz yerde şekil-1 ve şekil-2 deki pozisyonları almanızı tavsiye ederim. Arama kurtarma ekiplerinin gelmesini bekleyin.
Önemli bir online toplantıdaydım da deprem olmuştu. Büyük bi deprem de değildi ama sallandık yani. Hiçbir şey söylemeden pata küte aşağı koşmuştum, bi yarım saat bekledim yukarı çıktım toplantı "aa deprem olmuş ya" denerek devam ediyordu 🥲 Oyun değil ama aklıma geldi djfkf depremden çok korkarım kaçarım o yüzden.
fasdasdasf ya allahım :D doğru haklısın :) olsun ölmedik yaşıyoruz bilgisayara da bir şey olmadı safas bir dahakine yine çıkmazda ölürsem sana iletsinler de göbek atarsın :)
Hayır bırakmam eğer öleceksem ölürüm kalacaksam kalırım ölmekten korkmam hiçbir zaman Allah ölmemi isterse ölürüm herkes bir gün bu dünyadan geçip gidecek zaten
Muğlanın hafif şiddetli ara sıra olan depremlerindendi. Sonradan aklıma geldi yılmaz diye bir abimiz duşta yakalanıp iç çamaşırı ile 2 kat aşşağı koşup son anda kapıdan dönmüştü.