Oynamadım ama oynamayı isterdim. Bilgisayarım kötü ondan oynamadım. Bu arada güzel oyundur, sorunu bildiğim kadarı ile bazı buglar var ve npcler de sorunlu galiba.
Son patch sonrası oynanabilir hale geldi. Ben son patch'den önce satın alıp oynamıştım. Ve bazı hatalardan dolayı kanser olmuştum. Oyun güzel ama fazla bağlamıyor, hani bir hikaye oynadık eyvallah ama oyun dünyasının içine çok da hapsolmuyorsunuz. Bir Grand Theft Auto'nun etkisini yaratmadı bende. Bu oyun 3-4 yıl daha geliştirilmeliydi en az. CDPR bu oyunu erken çıkartmakla büyük hata yaptı. Alınır mı, indirimde iken alınır. Ama daha derinlikli bir oyun olsun isterdim. Şehir, görsellik güzel ama boş ve ruhsuz biraz. Ve oyun içi bazı deneyimler GTA gibi pratik değil. Örneğin radyo istasyonunu değiştirmek veya radyoyu kapatmak. Her seferinde kısayolunu unutuyorum o derece kötü. Yetenekleri dağıttığımız arayüz son patch ile yine güncellenmiş. Yani ortada bir emek yığını var ama oyunu tam bitirmeden satışa sundukları için güzelim malzeme boşa harcanmış gibi oldu bence. İnsanın tekrar oynayası geliyor, farklı sonları görürüm diye belki, ama çok da heves etmiyorum açıkçası. Hiç oynanamış birine oynamasını mutlaka tavsiye ederim ama beklentiyi fazla yükseltme derim. Değişik lezzetler tatmak gibi düşün. Tat ve geç işte :D
Cyberpunk'da güzel olan tek şey grafikler. Hikaye, yapay zeka, vuruş hissi vs. berbat. Tavsiye edeceğim bir oyun değil, boşuna zaman kaybı. Yaklaşık 18 saatte bitti, o 18 saat işkence gibiydi. Nefret ederek bitirmiştim, muhtemelen nefret ederek bitirdiğim tek oyun olarak kalacak.