Evet dostlar bir sonra ki Steam veya diğer oyun platformların indirim günlerinde hangi oyunları almayı planlıyorsunuz. Sizin istek listenizde hangi oyunlar var hangi oyunları çok istiyorsunuz?
Bir sonraki Steam indirimlerinde hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz?
Ne zaman indirim gelecek? Uzun zamandır aklımda olan Snowrunner almayı düşünüyorum. Normalde epic games'teydi. Sonunda steam'e gelmiş. İndirime girince ilk iş alırım.
Şaka yapıyorsun sen :) nasıl vakit bulamıyorsun the last warcraft bendersın sen:) yoksa 10 saat oynayıp ta mı vakit bulamıyorsun o vakit mi yetmiyor :D
yani oyun içi PVE content ile diğer oyunculara yardım ediyoruz gold karşılığı. Sonrada oyunun kendi özelliği var altın ile bir eşya alıyorsun isteren birine ver istersen hesabina 13 euro olarak geçsin istersen 30 gün oyun süresi kullab
5 grafikler efektler falan vs çok iyi seneryo da kötü sayılmaz helikopter uçak sürmeleri falan her şey çok güzel ama seneryo bence 3 ün yerini tutmaz yani
ilginç bir şeye benziyor da alsam herhalde Space Engineers, Astronner veya Satisfactory tarzı bir şey seçerdim herhalde öneririm göz at bence :D Astronner ve Space Engineers da uzay oyunu ama konseptleri falan çok farklı bahsettiğin oyuna göre :)
Evet baktım onlara ama astroner dışında diğerlerine sistem yetmiyor zaten ben bir oyun oynuyorum arasıra paladins oda FPS-MOBA oyunu ama ara vereceğim oyun oynamaya :) teşekkür ederim önerilerin için 😗👍
En İyi Cevaplar