Gamer Bir açık dünya oyun yaratsanız, hangi ilimizi haritaya eklersiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar!Serbest içerikli bir oyun yaratsanız hangi ilimizi veya ilçemizi oyunun içine eklerdiniz? Bir açık dünya oyun yaratsanız, hangi ilimizi haritaya eklersiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. İstanbul. 0 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ben kendi kafamdan kurgusal bir şehir oluştururdum Gotham gibi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel fikirdi amma.. Ben oraya gonya yazdım 😃 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstanbul kesinlikle eklenmeli o kadar insan içinde yaşamak oyun oynamak kolay olmamalı jfjdjd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Suriyeli, afgan, pakistan ve türlü insan zorluğu ekstra 😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her ilimizin ayrı güzelliği var. Gaziantep'in mutfağı, İzmir'in Kordon'u, Hatay'ın çokkültürlü etnik yapısı, Diyarbakır'ın surları, İstanbul'un boğazı ve nice ilimizden nice değerler aktarırdım o oyuna... Adına da Turanya derdim. 😊 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İstanbul' u ekleyelim kısa yoldan 😅 geriye kalan 80 ildende de insan var nasıl olsa Suriyelisi falan filanı saymadım bile 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
CarbonBlack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İstanbul'u çok sevmiştim, o yüzden İstanbul'u eklerim. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl İzmir Tabi yaşadığım yeri ekleyim :D 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl adana: savaş mahallesi adlı oyunu yapardım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Desene dayı pathlıyoh 😃 Yorumla
MrsX26 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Eskişehir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci evinde başlardı oyun 😃 Yorumla MrsX26 +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İstanbul.
Ben kendi kafamdan kurgusal bir şehir oluştururdum Gotham gibi.
Güzel fikirdi amma.. Ben oraya gonya yazdım 😃
İstanbul kesinlikle eklenmeli o kadar insan içinde yaşamak oyun oynamak kolay olmamalı jfjdjd
Suriyeli, afgan, pakistan ve türlü insan zorluğu ekstra 😃
Her ilimizin ayrı güzelliği var. Gaziantep'in mutfağı, İzmir'in Kordon'u, Hatay'ın çokkültürlü etnik yapısı, Diyarbakır'ın surları, İstanbul'un boğazı ve nice ilimizden nice değerler aktarırdım o oyuna... Adına da Turanya derdim. 😊
İstanbul' u ekleyelim kısa yoldan 😅 geriye kalan 80 ildende de insan var nasıl olsa Suriyelisi falan filanı saymadım bile 🤷🏻♀️
İstanbul'u çok sevmiştim, o yüzden İstanbul'u eklerim.
İstanbul.
İzmir Tabi yaşadığım yeri ekleyim :D
İstanbul
adana: savaş mahallesi adlı oyunu yapardım
Desene dayı pathlıyoh 😃
İzmir
İstanbul.
Ankara
Eskişehir
Öğrenci evinde başlardı oyun 😃
Kesinlikle 😂
Çorum