Hayatta kalma ve macera RPG oyunu Valheim'ın dünya genelinde 10 milyonun üzerinde kopya sattığı duyuruldu.Geliştirici Iron Gate AB ve yayıncı Coffee Stain Publishing'in 2 Şubat 2021'de PC'ye çıkardığı Valheim, 1-10 oyuncuya kadar birlikte oynanabilen bir açık dünya hayatta kalma/craft oyunu. Bu oyunda ölü Vikinglerin rollerini üstleniyor ve canavarlarla savaşarak Odin'e layık bir savaşçı olmaya çalışıyoruz.
Valheim'ı bir kenara bırakırsak, senin en son satın aldığın oyun hangisiydi ve ne kadar ödedin?
Valheim, 10 milyondan fazla satışa ulaştı. En son satın aldığın oyun hangisi?
şu an Oynamaktayım Valheim :D doğum günümde çıkarmışlardı oyunu zaman geçirmek için aşırı iyi:) en son ben Arkadaşıma Valheim satın aldım ama kendim için en son Sea of thieves aldım :) orada da zaman geçirmek çok güzel oluyor.
1 seneden biraz fazla olmuş 10 milyon kopya çok iyi valla :) güzel bilgi teşekkürler
Küçüklüğümden beri oyun oynayan biri olarak her platformda oyun oynuyorum. Playstation'nın aylık oyunları zaten bedava geliyor onlar ayrı. Ama para vererek 6-7 aydır oyun almadım, iş güçten bakma fırsatım olmuyor bazen. En son playstation için Fifa22 ve NBA 2K22, pc için de Football Manager 22 aldım. Fiyat kısmı ise üçüne toplamda sanırım 1200 falan gitmiştir net hatırlamıyorum.