Gamer Okey oynamak isteyen? egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyler bayanlar canım sıkılıyor acil 3 kişi lazım Güncellemeler+1 yıl Gelmediniz başkaları geldi oturdu 😑 Okey oynamak isteyen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl uzun zamandır oynamadım keşkee. anca sanaldan oynayabiliyom 0 3 Yorumla egerkan +1 yıl Real zevki başka Yorumla Junİchi +1 yıl tabi o taşlara dokunmak lazım ama çevremde seven yok maalesef Yorumla egerkan +1 yıl 4 bir yandan tanımadık kişileri toplayıp oynarız djskssdndksk Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okey oynamayı severim 0 0 Yorumla
Toughlady58 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ortada bir iddia varsa olur 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Kumar haram bro oruçluyuz Yorumla
seydailgaz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl nerde olduğuna bağlı dmcmdmcm 0 3 Yorumla egerkan +1 yıl İstanbul ümraniye geliyorsan tam adres hssbsjsj Yorumla seydailgaz +1 yıl çok uzaksın olmaz maalesef dmdmsms Yorumla egerkan +1 yıl Aga bee tüh Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Uzun zaman oldu unutmuşumdur ben kesin ahzbs 0 16 Yorumla egerkan +1 yıl Hatırlatırız basit hdsjsjs Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Taş çalmayı öğrenmek lazım Yorumla egerkan +1 yıl Ustasıyla konuşuyorsun şu an hdsjshsjwj Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hırsızlık falan ayıp ama ahsjs Yorumla egerkan +1 yıl Eee ama sende hem istiyon hemde ayıp diyon djsksjsjw Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Bak böyle şeyler toplumsal alanda kınanır, sonra aynısı en profesyonel şekilde öğrenilip yapılır kimsenin ruhu duymaz ve çok saygın bir insan olursun Yorumla egerkan +1 yıl Ahlak bekçisi oldun bsjsjsjs zaten kimsenin ruhu duymuyor sen raad ol djsksnsk Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Biz her zaman nöbetteyiz. Ahlakı korumak önemli Yorumla egerkan +1 yıl Ya dhsjsjajwkw taş çalma konusundan buralara nasıl getirdin konuyu Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Bilmiyoruö pek iyi değilim ben 🥺 Yorumla egerkan +1 yıl Bende değilim hada daha kötü olmaya yelken açalım nsksnssj Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Rabbişkom yazdıysa hemen bozabilir mi bunu ahsjss ben en iyisi olmaya yelken açmak istiyorum Yorumla egerkan +1 yıl İyi olmak sıkıcı ama herkes huzuvlu mutlu her şey düzende sıkıntı yok bak yazarken uykum geldi nereye kadar gider Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İyi olursan öyle olur amaa en iyi olursan huzurun içine arada fitne fesatlık sokar huzurunu bozarsın ama o huzura sonra tekrar aynı şekilde ulaşırsın shsjsks ay ne diyorjm ya Yorumla egerkan +1 yıl Kafamız nasıl güzel ama dbsjsnak Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahsjs Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 101 ise varım xksjdj 0 6 Yorumla egerkan +1 yıl Hemde cezalı dnssnskaNormali bebeler için almıyim Yorumla Sedakaram +1 yıl Kesinlikle. Hem yandan, hem okey cezalı. Bir de katlamalı olursa tadından yenmez xmsjx Yorumla barsyazcx +1 yıl Sorsana 101 ne kadar biliyor dknd Yorumla Sedakaram +1 yıl Bilmiyor musun yani xksjx kandırdın Yorumla egerkan +1 yıl Lan bi dağıtmayı bilmiyoruz gerisini biliyoruz antilop git köle gibi getirde çalış burada okey maması kuruyoruz Yorumla egerkan +1 yıl Dağıtma harici geri kalanını biliyorum şu ameleye bakma sen Yorumla
barsyazcx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çalışıyorum be gülüm 0 5 Yorumla egerkan +1 yıl Lan 1 izin günün var onuda heba ettin pü sana Yorumla barsyazcx +1 yıl Hiç sorma ya Yorumla egerkan +1 yıl Çalış şimdi amele Yorumla barsyazcx +1 yıl ya seninde işe başlama vaktin geldi Yorumla egerkan +1 yıl Ben cafeme bakıyorum Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uçarak gelirim 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Seriseriseri Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok sağol 😇 0 0 Yorumla
TheDreams Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl bilmiyorum 0 4 Yorumla egerkan +1 yıl Ya nasıl bilmiyorsun okey bilinmezmi Yorumla TheDreams +1 yıl cidden hi. merakım olmadı ya. ama birgün öğreneceğim Yorumla egerkan +1 yıl Çok zevkli oluyor arkadaş ortamında Yorumla TheDreams +1 yıl doprudur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
uzun zamandır oynamadım keşkee. anca sanaldan oynayabiliyom
Real zevki başka
tabi o taşlara dokunmak lazım ama çevremde seven yok maalesef
4 bir yandan tanımadık kişileri toplayıp oynarız djskssdndksk
Okey oynamayı severim
Ortada bir iddia varsa olur
Kumar haram bro oruçluyuz
nerde olduğuna bağlı dmcmdmcm
İstanbul ümraniye geliyorsan tam adres hssbsjsj
çok uzaksın olmaz maalesef dmdmsms
Aga bee tüh
Uzun zaman oldu unutmuşumdur ben kesin ahzbs
Hatırlatırız basit hdsjsjs
Taş çalmayı öğrenmek lazım
Ustasıyla konuşuyorsun şu an hdsjshsjwj
Hırsızlık falan ayıp ama ahsjs
Eee ama sende hem istiyon hemde ayıp diyon djsksjsjw
Bak böyle şeyler toplumsal alanda kınanır, sonra aynısı en profesyonel şekilde öğrenilip yapılır kimsenin ruhu duymaz ve çok saygın bir insan olursun
Ahlak bekçisi oldun bsjsjsjs zaten kimsenin ruhu duymuyor sen raad ol djsksnsk
Biz her zaman nöbetteyiz. Ahlakı korumak önemli
Ya dhsjsjajwkw taş çalma konusundan buralara nasıl getirdin konuyu
Bilmiyoruö pek iyi değilim ben 🥺
Bende değilim hada daha kötü olmaya yelken açalım nsksnssj
Rabbişkom yazdıysa hemen bozabilir mi bunu ahsjss ben en iyisi olmaya yelken açmak istiyorum
İyi olmak sıkıcı ama herkes huzuvlu mutlu her şey düzende sıkıntı yok bak yazarken uykum geldi nereye kadar gider
İyi olursan öyle olur amaa en iyi olursan huzurun içine arada fitne fesatlık sokar huzurunu bozarsın ama o huzura sonra tekrar aynı şekilde ulaşırsın shsjsks ay ne diyorjm ya
Kafamız nasıl güzel ama dbsjsnak
Ahsjs
101 ise varım xksjdj
Hemde cezalı dnssnska
Normali bebeler için almıyim
Kesinlikle. Hem yandan, hem okey cezalı.
Bir de katlamalı olursa tadından yenmez xmsjx
Sorsana 101 ne kadar biliyor dknd
Bilmiyor musun yani xksjx kandırdın
Lan bi dağıtmayı bilmiyoruz gerisini biliyoruz antilop git köle gibi getirde çalış burada okey maması kuruyoruz
Dağıtma harici geri kalanını biliyorum şu ameleye bakma sen
Çalışıyorum be gülüm
Lan 1 izin günün var onuda heba ettin pü sana
Hiç sorma ya
Çalış şimdi amele
ya seninde işe başlama vaktin geldi
Ben cafeme bakıyorum
Uçarak gelirim
Seriseriseri
Yok sağol 😇
bilmiyorum
Ya nasıl bilmiyorsun okey bilinmezmi