Sevgilimle ayrıldık, ama ortak arkadaşlarimiz var.
Dün denk geldik bugün de aynı takımdaydık, geçen baktım biosuna mesele ölmek değilmiş yazıyordu şimdi değiştirmiş.
Bir ara ortak arkadaşlarimizdan biriyle bizim konuyla ilgili konuşmuştuk, artik hayatima bakiyorum benim için tamamen bitti filan demiştim sanırım o bir şey söylemiş, şimdi de
"duydum ki unutmuşsun yazmış" biosuna.
Ben de ona ithafen bir şey yazmak istiyorum kısa ve öz. Ne yazsam ya?
Dün denk geldik bugün de aynı takımdaydık, geçen baktım biosuna mesele ölmek değilmiş yazıyordu şimdi değiştirmiş.
Bir ara ortak arkadaşlarimizdan biriyle bizim konuyla ilgili konuşmuştuk, artik hayatima bakiyorum benim için tamamen bitti filan demiştim sanırım o bir şey söylemiş, şimdi de
"duydum ki unutmuşsun yazmış" biosuna.
Ben de ona ithafen bir şey yazmak istiyorum kısa ve öz. Ne yazsam ya?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç bir şey yazmayıp beklemek ona daha çok koyar bırak kendi halinde takılsın bu onu daha da deli eder sen cevap vermediğinde
Bende böyle düşünüyordum ama kararsiz kalmiştim, teşekkürler 🙏
Kararsız kalma emin ol bu şekilde yaptığın da onu deli edecektir bir zaman sonra beni takmıyor unuttu gibi düşüncelere girecektir. Sağda solda da onunla ilgili hiç bir şey söyleme konuşma
Konuşan olursa da beni ilgilendirmez onun hayatı de ve başka hiç bir şey ekleme 😊
Yok söylrmiyorum öncedem oetak arkadasimiza hep sorardim bayadir sormadim en son konustugum da artik hayatima bakiyorum unutuyorum yavaş yavaş demiştim büyük ihtimalle bu kulağina gitti ki öyle bir şey yazdi. Ben hiçbir şey yapmiyim dimi, halâ onu beklediğimi falan belli etmiyim
Kulağına gitmiş belli ki yarasına dokunmuşsun. Evet hiç yüz verme
Başka ne yapsam acaba ya onun bana yazmasini istiyorum :(
Bunu istemekle olmaz seviyorsa bir gün yazacaktır sevmiyorsa da sadece laf ebesi yaparak gönderi yapar sana sadece
Seninle bir köy basa bilirdik...
Lan ddmdkdk
:D :D
Ama basamadık bee
Sensiz basamadığım köyü ben neyleyim yaz :D
😂 yok artık ya çocuğa yürümüyorum koşuyorum resmen o neee
Bir şeyi istiyorsan... İstediğini tüm dünya bilmeli.
Saklı ve gizli davranışlarda zaman kaybı yaşarsın. bir şeyi istiyorsan hakkını ver ;)
Oyun üzerinden laf sokmana gerek yok bence
Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır!
Aman boş işler oyna geç oyunu
Umursamasam daha iyi dimi daha delirsin
Yani pubgyi hevesle oynayabiliyon mu ya ben öylesine oynuyom zaman geçirmek için hiç tadı kalmadı artık
Hevesle oynamiyorum ona inat oynuyorum valla :))
Her yer hile config dolduu
Delisin valla metro oynuyom çoğunlukla güzel biraz bir de livik atarım yanında oynayan yoksa sıkıntı ya bazen bastırıyorlar 😁
Bende genelde livik bazen erangel
Hep aynı şeyler sıkıcı artık hiç mi yeni haritalar gelmez awwwk dünyanın parasını kaldırıyorlar
Cidden öyle artik sıkıcı gelmeye başladi değişmeli bir şeyler ki insanların hevesi kaçmasın
Hevesim hiç yok oyuna artık 😂 öylesine oynuyom başka da oyun aramam böyle iyi
Gelmeyin ebenize bile bomba atatim
Ahahahah 😂😂😂
😉😉😉
İyi oynar mısın