Sizin de böylesine nefret ettiğiniz bir oyun var mı? Varsa nedeni nedir?

Valla ben her oyuna saygılıyım kötülemem de sadece oyunda boşa para yatırıyorsalar uyarırım Zula, Wolfteam, PUBG gibi oyunlar karakter, sandık, silah, geliştirme vs. gibi bir çok gereksinim istetiyor bunun için o oyunlara uzağım para yatırılmalı olanlara yani GTA5 de öyle ama en azından onda paranı her türlü şekilde kasıyorsun 😄😇
Demek o yüzden görüşüme ben kaçar yazdın. Riotun benimde sevmediğim hareketleri oluyor. Wifim ful çekmesine rağmen oyundan atması gibi.. Ama oyunu da seviyorum ve biraz da eksiklerine dikkat etmem gerekiyor vs.
Soruna gelirsek de adını duyunca kaçmak isteyecek kadar nefret ettiğim bir oyun yok. Ama adını duymaktan çok sıkıldığım isimler var. Mesela genshin impact, witcher gibi oyunlar. Hiç oynamadım ama fazla popüler oyunlar pek benim tercihim değil ☾
Bir zamanlar sevdiğim oyun :')
Candy crush..
Dün annemin telefonu gördüm.. 5200 küsür leveldaydı. :')
Nasıl bir oyun ki bu kadar bağımlı yapıyor? Bir de bize kızıyorlar çok oynuyoruz diye :D
İnsanlar yaşlandığı için oyun oynamayı bırakmazlar, oyun oynamayı bıraktıkları için yaşlanırlar. :)
Yakarım:))
Cevap
7Cevap
Cyperpunk oyunu
Lol diyebilirim. Hiç banlanmadım ama oyunu oynadığım insanlar ve kolsuzluklarından bunaldım... O yüzden LoL den nefret ediyorum..
Bende ilk oynadığımda çok küfür yemiştim. İlk 1 saat dolmadan geri sildim. 😀
demek ki ben iyi dayanmışım :D
Ben toxicliğe dayanamıyorum ya.
çok var öyleleri...
Metin 2, lol, minecraft
Sürekli bahsedilmesi ve oyunların güzel olmaması.
O kadar güzel oyun varken neden bunlar diyorum.
World of Tanks, pay to win olduğunu düşünüyorum. Pubg Mobile'yi de hile yüzünden bıraktım.
Lol, avel kanser oyunu. Valoda niye ban yedin
Bilsem... Ticket cevabında hile yaptığımı iddia ediyorlar.
Yapsam o kadar para yatırır mıyım? :D
Yayın yaptığım bir dönemdi. O kadar insan hile yaptığımı düşündü.. Bana manevi olarak zararı büyük oldu. Bu yüzdendir belki de nefretim.
CS:GO oynuyorum da, eskisi kadar iyi değilim.
Evet. Dedim ya, riot haterıyım.
Balon patlatma oyunları
Valorant + pubg
Zula
hayır yok
Valorant
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?