Hikayesi güzel ve akıcı oyunlar var mı? Ben size bir tane söyleyeyim, life is strange. Grafik falan baya güzel oyun. Sizin de oynadığınız varsa, mobil hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hikayesi güzel ve akıcı oyunlar var mı? Ben size bir tane söyleyeyim, life is strange. Grafik falan baya güzel oyun. Sizin de oynadığınız varsa, mobil hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.

Mobil tarafta maalesef hikaye tabanlı oyunlar oldukça az ama benimde bildiğim ve oynadığım Lonewolf oyununu tavsiye ederim.
Mobil ve hikaye temalı oyunları çok seven biri olarak sana birkaç oyun tavsiye edeceğim. Hepsi zamanında severek oynadığım oyunlar, umarım senin de hoşuna gider.

Oxenfree, bir korku oyunu. Tek farkı 80'lı yılları anımsatsa da bizim zamanımızda geçiyor. Bizden karakterler ve bizim dünyamız ile süslü. Ürkütücü bir hayaletin hikayesini anlatıyor diyebiliriz. 5 genç bir vapurla adaya gidiyorlar. Arada olan tatlı atışmalar ve arkadaşlık sıcaklığı da oyunu sevdiriyor.

Tunç devrinde yaban dağlarında savaşan bir keşişe eşlik ediyoruz. Bir nevi rehber olacağız diyebiliriz. Savaşıyoruz, mistik yapbozları tamamlıyoruz. Görevler yaparak ilerliyoruz.

Ana teması zaman yolculuğu olan bir oyun. Bilimkurgu ve macera temalı diyebiliriz. Kısa ve sade ancak heyecan uyandırıyor. Diyaloglar da çok hoş. Zaman makinesi ile oyunu ilerleyip tamamlamaya çalışıyoruz.

Hem grafikleri, hem de birçok detayı ile aslında sanat eseri bir oyun diyebiliriz. Çizgi romanı ile aynı ancak karakterlerin çoğu çizgi romanda yok. Bir üniversite profesörü hapishaneye götürülürken araba kaza yapıyor ve yardım için yakındaki bir binaya gidiyor. Burada küçük bir ile tanışıp onu koruyacağına söz veriyor. Devamında da zombiler ile savaş. :)

Rockstar Games tarafından yayınlanan açık dünya oyunu. Anne ve übey babanın tatile gitmesi sonucu ana karakterimiz bir akademide okumak zorunda kalır. Bu gencin maceralarına ortak olduğumuz bir video oyunu.
Oyuncular diledikleri gibi şehirde dolaşabiliyor, kavga çıkarabiliyor ya da derslere girerek sınıf geçmeye çalışabiliyorlar.

Hikayeli oyunları seven kişilerin kesinlikle tercih etmesi gereken bir oyun. 30 yaşındaki insanı bile bilgisayar başına kitler. Hikayesi çok etkileyici ve sürükleyici diyebilirim. Oyun hikayesi oyunun ana karakteri Max'ın zamanı geri alabilme gücünü anlaması ile başlıyor.
Ayrıca sistem gereksinimleri de gayet düşük. Herkes tercih edebilir.

Çok güzel bir RPG oyunu diyebilirim. Eğer Star Wars seven biriyseniz, kesinlikle göz atmalısınız. Oynanış olarak gayet iyi. Halihazır bir Jedi ile maceraya başlanıyor. Hafıza kaybı geçiren bir alıştırma bölümü ile başlanıp kontrolleri öğreniyorsunuz. Uzayda sürüklenen bir gemiyle yolculuğa devam. :)

Yavaş ilerleyen, sürekli aksiyon yaratmayan ve diyaloglar içerisinde boğuştuğumuz bir oyun. Eğer oyunlarda diyalogları okumayı seviyorsanız hemen koşmalısınız. Seslendirme ve müzikleri çok başarılı. Bir solukta bitireceğinize eminim çünkü seveceksiniz.
İpuçlarını kovaladığınız, yalanları yakaladığınız ve doğru kanıtlar peşinde koştuğunuz bir oyun.

Oyunda 2 tane ana karakter var. Shay ve Vella. Shay, bir uzay gemisinin kaptanı ama aslında kölesi. Shay bir şeyleri fark edip harekete geçiyor. İki karakter de aslında kaçmaya çalışıyor. Hikayenin ağırlığını oyunu oynanabilir halde kılıyor, her ne kadar grafikleri pek güzel kalmasa bile. Denenebilir. :)

Konusuna bayıldığım bir oyun diyebilirim. Anneleri zamanında balıkçı teknesinden düşerek denizde kaybolan 2 erkek çocuğun babaları hastalanır. Çocuklar tezgah arabasıyla babalarını doktora götürüyor. Doktor da bir ilaç istiyor, ancak çocukların bulması bekleniyor. Sırada iki kardeşin macerası başlıyor. İki çocuğu da aynı zamanda yönettiğiniz mükemmel bir oyun.
Hikaye tabanlı oyunlar her ne kadar çok yüksek sistem gereksinimleri istemese dahi üst düzey bir oyun deneyimi için cihazın da iyi olması gerekiyor. Bunun için oyun oynayabileceğiniz telefon önerileri verebilirim.
This War of Mine
hikayesi güzel oyun.
Cevap
4Cevap
The Walking Dead, oyunu güzel
bu oyunu ben de oynadım hem pc hem mobilden aşırı güzel
genshin impact , honkai impact falan var bayağı güzel hikayeleri en azından genshini biliyorum honkai teknolojik evren olduğundan mekanik bişeyler felan sevmem hiç bakmadım ama 2si de aynı yapımcı biri fantastik bir evren biri teknolojik
The Walking Dead ♣️
aslında böyle oyunlar sarıyor ama işte bazıları ciddiye alabiliyor bir abim anlattı örümcek adam filmi adamın biri ben örümcek adamım diyerek balkondan atlıyor sonra yasaklanıyor film
LoL oyna her heronun ayrı hikayesi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?