Gamer Gerçek hayatta herhangi bir oyun karakteri ile arkadaş olmak isteseniz kiminle olurdunuz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gerçek hayatta herhangi bir oyun karakteri ile arkadaş olmak isteseniz kimin ile olurdunuz 🤔Ben kesinlikle Tommy Vercetti ile olmak isterdim Malikanesine gidip orada yatıp kalkardım 😄 Gerçek hayatta herhangi bir oyun karakteri ile arkadaş olmak isteseniz kiminle olurdunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Tommy vercetti karakteri 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok güzel seçim. Ben de Vercetti ile olurdum. O malikaneyi can başla alırdık. Lance Vance gibi de ihanet etmezdim. 😄 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Ben zaten hiç etmezdim 😄 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kent Paul :D 1 4 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Bu adamı hiç sevmezdim 😄 Yorumla theghost278 +1 yıl Evet bende, tek yurmukluk canı var tam bir soytarı ama bir okadar da kafa ve samimi bir karakter jdkxkjxxk Yorumla theghost278 +1 yıl Aynı zamandada severim Yani bu apaçiyi kdkxndjxn Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Valorant'taki killjoy ve yoru'yla arkadaş olmak isterdim. Killjoy'un zekası ve robotları beni benden alıyor. Yoru'yla da farklı boyutlarda gezip saklanırdık ☾ 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Sonic The Hedgehog, Megaman 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Onlara nasıl ayak uyduracaksın hız olarak 😄 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Megaman Sonic gibi hızlı değil, hem bende hızlı olurum Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl kesinlikle Sylvanas Windrunner olurdum... 😍 1 2 Yorumla wildmoongirl +1 yıl eksik yazmışım baştan yazıyorum. kesinlikle Sylvanas Windrunner ile olurdum... 😍 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄😄 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Teemo 1 3 Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Bu kim ya Yorumla BayanOlric +1 yıl Oyun karakteri Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Oluyum mu Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Leon kenedyle oturup bi bira içmek isterdim 1 0 Yorumla
zebaniherif Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Thoma ile arkadaş olmak isterdim çünkü kişiliği bana çok benziyo 2 0 Yorumla
Patisever27 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kafası yarılmasaydı the last of us Joel ama ölümsüz olduğu için kratos diyorum 🤣 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. sylvanas ve tyrande. D 0 0 Yorumla
kskwlwo92 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl gta5 1 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Gta 5 bir oyun karakteri değil biliyorsun değil mi kdjxjdndh Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 oyun karakteri dedim oyun değil 😇 Yorumla kskwlwo92 +1 yıl iste ordaki zenci adam Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gordon abim 😇😇 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tommy vercetti karakteri
Çok güzel seçim. Ben de Vercetti ile olurdum.
O malikaneyi can başla alırdık.
Lance Vance gibi de ihanet etmezdim. 😄
Ben zaten hiç etmezdim 😄
Kent Paul :D
Bu adamı hiç sevmezdim 😄
Evet bende, tek yurmukluk canı var tam bir soytarı ama bir okadar da kafa ve samimi bir karakter jdkxkjxxk
Aynı zamandada severim Yani bu apaçiyi kdkxndjxn
😄
Valorant'taki killjoy ve yoru'yla arkadaş olmak isterdim. Killjoy'un zekası ve robotları beni benden alıyor. Yoru'yla da farklı boyutlarda gezip saklanırdık ☾
Sonic The Hedgehog, Megaman
Onlara nasıl ayak uyduracaksın hız olarak 😄
Megaman Sonic gibi hızlı değil, hem bende hızlı olurum
kesinlikle Sylvanas Windrunner olurdum... 😍
eksik yazmışım baştan yazıyorum. kesinlikle Sylvanas Windrunner ile olurdum... 😍
😄😄
Teemo
Bu kim ya
Oyun karakteri
Oluyum mu
Leon kenedyle oturup bi bira içmek isterdim
Thoma ile arkadaş olmak isterdim çünkü kişiliği bana çok benziyo
Kafası yarılmasaydı the last of us Joel ama ölümsüz olduğu için kratos diyorum 🤣
sylvanas ve tyrande. D
vito scaletta
Kesinlikle mafia 2 de ki adam
Gta5 teki Franklin
Prince of persia
Joe barbaro
Captain Price
hiç biri oxlskxjd
last of us Ellie..
gta5
Gta 5 bir oyun karakteri değil biliyorsun değil mi kdjxjdndh
😄 oyun karakteri dedim oyun değil 😇