Öğrencilerin hayatı konulu interaktif bir oyun yapılabilir. Böylece öğrenciler bir karar vermeden önce simülasyon gibi oyunda deneyerek olası sonuçları görebilir. Ya da anne babaların kendi ebeveynlerini anlamak için benzer bir oyunda yapılabilir. Malum pek çok insan emanet eşya bırakır gibi ebeveynlerini huzurevlerine bırakıyor ☾
Ayni bende öyle 😂 ama motive olamıyorum şu 1 haftadır ara verdim :) mobil geliştirmeler yapayım falan dedim ilk başta ama oyun geliştirmek dışardan da göründüğü gibi değil
Çizimi, modellemesi, animasyonu, sesi, level designı, kodlamasi çok farklı şeyleri var ögrenmesi zor oluyor o yüzden tek başına :) şimdiye kadar neler yaptın
Sadece bazı projeler yaptım kafamdan. Yani şimdiye kadar işin tasarım kısmındaydım. Hiç uygulama bölümüne girmedim. Scratch kullanmıştım basit oyunlar için o kadar. Bu yıl başlayacağım inşAllah
Bende biraz c# ögrenip unity ile uğraştım azcık basit bir seyler ögrendim:) motive olup aslında kendimi versem ara verdik öyle günlerdir Iyice ögrenicez ama işte :)
Bir oyun platformu bir çok platform var fakat en çok kullanılan steam buradan ücretli oyun alarak indirebilir veya ücretsiz oyunları da direkt indirip oynayabilirsin. bir çeşit oyun sosyal medyası tarzında da düşünebilirsin arkadaş ekleyebilir farklı fotoğraflar şeyler paylaşabilirsin profilini düzenleyebilirsin falan :) internetten indirdiğimiz çoğu oyun aslında korsan oluyor ücretsiz yayınlananlar dışında :) Çok yıllar önce CD alırdık para karşılığında ama uzun zamandır böyle oyun platformları sayesinde Cd değil oyunları dijital olarak satın alıyoruz. Aracı platform da steam gibi epic games, uplay, origin gibi oyun platformları oluyor