Gamer erkeklere nedense kızlar biraz kötü bakıyor ama bence iyi biriler ha bağımlılar hariç tabiiki de bağımlı olan biri ile ben bile olmak istemem sizin düşünceleriniz nelerdir 🤔

Beladır tabi. Sevgilisine zaman ayırmayı bilmeyen sevgili yapmasın kardeşim. Oyun oynayan birisi ile sevgili olun. Her koşulda anlayışlı olmama rağmen olan bana oldu. Kız gidiyor sevdiğim adama trip atıyor benim yanımda diye, yetmedi bu konuda anlayışlı oldum sonuç adam gitti hak mı bu? Çok güzel bir hak her gün ilgi diye ağlar, trip atar adamı zorla bir yere çağırır olan bana olur. Bak hayat böyle acımasız insanlar böyle düşüncesiz.
Hiçbir insana bela gözüyle bakmam. Ama gamer olması benim gözümde bir artı değer de kazandırmaz. Beraber oynayabileceğim biri daha olur max. Onda da zaten sevgililik gibi işlerden uzak olduğum için beni alakadar etmiyore. Bir insanda aranılması gereken ilk özellik de güzel bir kalbe ve ahlaka sahip olmak olmalı. Gamer mi, doktor mu, siyahi mi, beyazi mi, sarı mı oluşu değil ☾
Cevap
13Cevap
Aranılır
Bu bir seçimdir tercih meselesi ben isterdim gamer bi sevgilim olsun. Birlikte oyun atardık ne güzel 😄
Online oyunları oynamadığı sürece, tam aranılacak biridir
Hiç olmadı ama başa bela olur bence seninle olmak yerine game oynar ve ben bundan hoşlanmazdım
Aynen 😊
ne beladır ne aranır, orta karar oynasın eşlik etsin arada bir kafi
Sen oyun konuştuğunda yüzüne bön bön bakmıyor, oyunlarına eşlik ediyor ve oyunlar konusunda anlayışlı davranıyorsa, bence tam bana göre biridir. :)
Eve bağlı çalışmayan bilgisayara bağlı insanları sevmem
Gamer sevgiliden kimseye zarar gelmez ama fayda da gelmez çünkü işi gücü oyun ama arada dengeyi tutturanlar var dengeyi tutturanla evlenilir
Tam aranılacak biridir ama dozunu kaçırmadığı sürece.
bence sıkıcı bir durum..
oyun yerine birbirine zaman yaratmak lazım..
Ben oyun oynamayı severim. Kız arkadaşım da severse ne güzel
Tam aranılacak😍😍Bende gamerim
Başa beladır durmadan oyun oynar
vala gamer kızlara can kurban
Aranılır
Ne bela ne aranacak dkdkdkd
Ne zamannn ya ne zaman
Aranılacak biri
Başa beladır
Başa bela
Beladır
Hayır güzel