Gamer Hadi canım sıkıldı oyun oynayalım, doğruluk mu cesaret mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soruyu pas geçme hakkı yoktur pas geçersen cezayı alırsın hadi akıtın gelsin 😅 Hadi canım sıkıldı oyun oynayalım, doğruluk mu cesaret mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
karanlıkSxX Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cesaret desem bı türlü doğruluk desem bı türlü ama cesaret 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Burdan kimseyle sanal seks yaptın mı yaptıysan etiketle Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Yaptım ama eski hesabımdan yapmıştım şu an da kim olduğunu bulamadım Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Doğruluk desem ne derdin çok merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Cinsel yönelimin ne Yorumla Soran +1 yıl Dicektim Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Geçen geceden sonra bende ne olduğumu unuttum herşeyden soğudum Yorumla Soran +1 yıl Sebep neydi Yorumla karanlıkSxX +1 yıl Benim için çok zor ama annemle en yakın arkadaşımı yakaladım Yorumla
JOHNNYBIRAV0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Cesaret 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Burdan beğendiğin birini etiketle Yorumla JOHNNYBIRAV0 +1 yıl Redamancy4 Yorumla Soran +1 yıl @Redamancy4 bunu biliyor mu Yorumla JOHNNYBIRAV0 +1 yıl Biliyor Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl D diyorum ama saçma şeyler olmasın lütfen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce sevmeden birlikte ilişki yürüttüğün kimse oldu mu Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl Evet oldu 😂😂 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğruluk 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl cesaret 1 10 Yorumla Soran +1 yıl O zman burada seni cezbeden birini etiketle Yorumla Kirmizizevk +1 yıl @melisaaak28 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı küçük kızın biliyor musun Yorumla Kirmizizevk +1 yıl 20 yaşında Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Kirmizizevk +1 yıl 24 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalım Yorumla Kirmizizevk +1 yıl :D Yorumla melisaaak28 +1 yıl Woowww harikasın aşkım Yorumla Kirmizizevk +1 yıl @melisaaak28 sende yavrum Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Doğruluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl burada beğendiğin kişinin adı ne Yorumla Semaptik +1 yıl @Saldır bir kaç soruda denk geldim Yorumla
xhxjxj Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dogruluk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bir erkekte baktığın ilk yer Yorumla xhxjxj +1 yıl Valla bilmiyorum ben gözüm erkek gördüğü gibi kafamı çeviriyorum Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla xhxjxj +1 yıl Yanlış anlasilirim diye bide utanma oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bence utangaçlıgini atlatman gerek hiç sevgilin oldu mu Yorumla xhxjxj +1 yıl Evet oldu zaten uzun yıl bir sevgililik dönemi yaşadığım için sadakati yüksek biriyim öyle alışkanlık oldu bu durum kardesim Yorumla Soran +1 yıl Anladım ondandri Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hiç birisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cesaret desem bı türlü doğruluk desem bı türlü ama cesaret
Burdan kimseyle sanal seks yaptın mı yaptıysan etiketle
Yaptım ama eski hesabımdan yapmıştım şu an da kim olduğunu bulamadım
Peki
Doğruluk desem ne derdin çok merak ettim
Cinsel yönelimin ne
Dicektim
Geçen geceden sonra bende ne olduğumu unuttum herşeyden soğudum
Sebep neydi
Benim için çok zor ama annemle en yakın arkadaşımı yakaladım
Cesaret
Burdan beğendiğin birini etiketle
Redamancy4
@Redamancy4 bunu biliyor mu
Biliyor
D diyorum ama saçma şeyler olmasın lütfen
Daha önce sevmeden birlikte ilişki yürüttüğün kimse oldu mu
Evet oldu 😂😂
Doğruluk
cesaret
O zman burada seni cezbeden birini etiketle
@melisaaak28
Yaşı küçük kızın biliyor musun
20 yaşında
Sen kaç yaşındasın
24 yaşındayım
İyi bakalım
:D
Woowww harikasın aşkım
@melisaaak28 sende yavrum
Doğruluk
burada beğendiğin kişinin adı ne
@Saldır bir kaç soruda denk geldim
Dogruluk
Bir erkekte baktığın ilk yer
Valla bilmiyorum ben gözüm erkek gördüğü gibi kafamı çeviriyorum
Sebep
Yanlış anlasilirim diye bide utanma oluyor
Bence utangaçlıgini atlatman gerek hiç sevgilin oldu mu
Evet oldu zaten uzun yıl bir sevgililik dönemi yaşadığım için sadakati yüksek biriyim öyle alışkanlık oldu bu durum kardesim
Anladım ondandri
Hiç birisi
Dog.
Doğruluk
Doğruluk