• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gamer

Bilgisayarda oyun oynamayı sever misiniz?

LegendaryPlayer
LegendaryPlayer Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor
Genellikle hangi tür oyunlar oynarsınız?
Bilgisayarda oyun oynamayı sever misiniz?
Bilgisayar Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FiqHSHoT
    FiqHSHoT Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 24
    +1 yıl

Evet severim. Genel olarak bilgisayar da savaş türü oyunlar tercih ederim Counter-strike 1.6 oynarım 2009 dan beridir sürüp gidiyor oyunculuğum çoğunlukla gündüzleri hiç girmem nedeni ezana saygısızlık olmasın diye müzik dinleyip girmiyorum akşamları giriyorum müzik uyumu ile oynuyorum bana yetiyor 😇

0
    6 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım güzelmiş :) ben counter serisinde sadece csgo oynadım, onuda en son 2-3 sene önce oynamıştım, genellikle hikaye tabanlı fps oyunları oynuyorum, mesela far cry 5 veya tom clancy's the division gibi.

Yorumla
    • FiqHSHoT
      FiqHSHoT
      +1 yıl

Bende Assassin's Creed 2 ve Brotherhood bitirmiştim geçen hafta bende hikaye oyunlarını severim oynayabileceğim oyun ise oynarım oynayamazsam bırakırım oyunu kendimi zorlamam 😇

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

son oyunlardan assassin's creed originside oynamanı tavsiye ederim, hem hikayesi ie hemde atmosferi ile çok güzel ama assassin's creed odyssey için aynı şeyleri söyleyemem, ben valhalla dışında tüm assassin's creed oyunlarını oynadım ve bitirdim.

Yorumla
    • FiqHSHoT
      FiqHSHoT
      +1 yıl

Öneri için teşekkürler bakacağım 😇

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
    • FiqHSHoT
      FiqHSHoT
      +1 yıl

😇

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

10

Cevap

• wildmoongirl
    wildmoongirl Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

evet. moba, fps, rpg oyunları gözbebeğimdir. 🍭

1
    11 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

bu tür oyunların hepsini oynar mısın? yoksa oyun konusunda seçici misin? mesela ben fps oyunu oynuyorum ama valorant oynamıyorum, simülasyon konusunda ets 2 oynuyorum ama farklı simülasyon oyunlarını oynamıyorum, bunun gibi.

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

göze hitap etmesinden öte mekanikleri önemli benim için. ama benim de var anlattığın tarzda olaylarım. ve bir süre sıkılan biriyim sıkılınca farklı oyunlara yönelirim.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

tabii sıkılınca oyunu değiştirmekte fayda var ama sıkıldığın zamanlarda hikaye tabanlı oyunlara geçersen sıkıntının azaldığını farkedeceksin ve özellikle de hikayeyi anlayarak ilerlediğinde hep daha ilerisini merak edeceğin için, oyunu çok kısa süre içerisinde bitirmiş olacaksın.

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

aynen.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

hikaye tabanlı oyunlar konusunda tavsiye istediğinde tavsiye veririm, zaten pek çoğu bilinen oyunlar ama yinede tavsiye veririm çünkü her hikaye tabanlı oyunda aynı istekle oynamayabiliyorsun, mesela ben far cry serisini saatlerce oynayabilirim ama just cause 4 oynarken tek seferde 1-2 saatten fazla oynamıyordum çünkü çabuk sıkılıyordum, grafikleri muhteşem ama oyuna ısınabildiğim söylenemez.

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

tavsiye almaktan ziyade tavsiye veririm teşekkürler. 🍬

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

peki o zaman özür dilerim ve benim oyunlar konusunda tavsiyeye ihtiyacım olduğunda sana sorarım.

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

hayır, lütfen olur mu öyle şey... wow'da oyun saati satın aldım yani bu ara bunu oynuyorum sadece yeni bir oyun arayışında olmadığım için böyle söyledim. ^^

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

yok sorun değil ben seni anladım :) bende herşeyi bilmiyorum buyüzden pek çok kişiden tavsiye alabilirim, ben ets2yi hiç bilmiyordum, oynamamıştım, oyunu bir arkadaşım bana önerdi, bende başladım ve sonra oyundan hiç çıkamaz hale geldim, tavsiye almak güzeldir, buyüzden senden tavsiye alırım demiştim.

Yorumla
    • wildmoongirl
      wildmoongirl
      +1 yıl

sen ne tür oyunlar oynarsın peki? 🍬

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

ben tür seçimini çok fazla yapmıyorum, mesela simülasyon oyununda araç sürme simülasyonu oynarım ama çok değşik türde simülasyonlarda var, onları oynamam, spor olarak fifa ve nba oynarım ama diğer spor oyunlarını oynamam, en çok oynadığım oyunlar fifa, ets 2, american truck simulator, world of warships, the long dark ( bu oyun hayatta kalma oyunu ), tom clancy's the division, assassin's creed serisi, far cry serisi, ve uzun zaman öncede csgo oynuyordum ama csgoya 2-3 yıldır hiç girmedim. peki sen?

Yorumla
  • ManyakKarınca
    ManyakKarınca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Sevmek ne demek, hastasıyım. :) En çok FPS oyunları seviyorum ama bu aralar hikâyeli aksiyon/TPS oyunlarına merak saldım. Çok güzel vakit geçiyor.

0
    0 Yorumla
  • halimizduman_aman
    halimizduman_aman Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

evet baya severim
    valorant, SonOyuncu, pubg, CS:go oynuyodum ama şu an pek oynamıyorum

0
    1 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

bende baya severim ama genelde fps oyunları (tom clancy's rainbow six siege, tom clancy's the division gibi ), fifa veya simülasyon oyunlarını tercih ediyorum, csgoyu uzun süre oynadım ama oyunda çokiyi olmadığım için uzun zamandır csgoya girmedim.

Yorumla
  • GöksuGaming
    GöksuGaming Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Genellikle Steam, Epic Games, Ubisoft ve Origin'den her çeşit oyunu oynuyorum. ^^

0
    0 Yorumla
  • Cɔƒƒɛɛ
    Cɔƒƒɛɛ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Zula oynuyorum

1
    32 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

zula aslında çok güzel ve keyifli bir oyun, bende onu steam üzerinden bir süre oynamıştım ama desenli silahlar süreli olmasa oyun eniyi fps oyunlarından birisi diyebilirim.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Aynen, süre ve artılar kalksa daha iyi olucak

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

kesinlikle, işte o zaman zulayı saatlerce sıkılmadan oynayabilirim, oyun içi mağaza olması herşeyin paralı olması gayet doğal, sonuçta onlarda ücretsiz bir oyun yaptılar ve bunun üzerinden para kazanmak isterler ama oyuncuların aldığı desenlerin süreli olmaması gerekir, mesela csgo buyüzden çokiyi, ben o oyunda pek çok silah deseni aldım ve aldıklarım sınırsız bir şekilde bendeler ama zulada bir süre sonra onların envanterimden gitmesi iyi olmuyordu, ben ise her silahıma farklı bir desen alıp oynamayı sevdiğim için zulaya devam etmemiştim.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Yok ya desenler kalıxı

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Kalıcı

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Nası süreli? Gerçi ben para yatırmadan kastım Hesabımı

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

zulada mı kalıcı? ben en son 2019da oynamıştım, pek çok desenin 3 ile 7 gün arası süreleri vardı ve bazılarının ise 30 gün süresi vardı ve süre dolunca desen gidiyordu, bende zulaya para yatırmadım çünkü desen sürekli bende kalsa yatırırdım ama bir süre sonra gidecek bşy için para yatırmaya değmezdi.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

O desen değildir bence. Silah süresidir ben hiç görmedim desenin süresi olduğunu

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt silah süreside olabilir, ona çok emin değilim son oynama tarihim 2018 ya da 2019 olduğu için tam hatırlamıyorum ve steam üzerinden oynamıştım, hatta yanlış hatırlamıyorsam zula steame 2018in başında gelmişti ve bende merak edip oynamıştım, sonra steamden kaldırıldı ama tekrardan steame geldi.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

steamde zulaya son giriş tarihim 25 Şubat 2019muş ve toplam oynama sürem 4 saatmiş. şimdi baktım.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Bence geri yükleme içine ettiler oyunun

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım tekrardan yüklemem, peki hangi bakımdan oyun daha kötü oldu? oynanış mı grafik mi? veya getirilen/getirilmeyen etkinlikler yüzünden mi?

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

+7 çıktı
      Oyun aşırı kasıyor ve oyundan atıyor
      Sınırsız silahlar var
      Hile var ve çözümü yok
      Yani çok saçma oldu daha sayarım da aklıma gelmedi

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım kötü olmuş ya oyun bu haliyle hiç oynanmaz, ben önceki haliyle bile 4 saat ancak oynayabildim, bu haliyle hiç oynayamam, haklısın eniyisi yüklememek, sen oyuna çok fazla vakit harcadın mı? mesela hesabını büyütmek için?

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Evet 1 ay vakit harcadım sonrasında ara sıra girdim oyuna. Hesabı baya kastım ranktan olsun, levelden olsun.
      Halada oynuyorum ama eskisi gibi sık değil. Kafa dağıtmak için

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Bende 3-4 senedir oynuyorum bu oyunu

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım güzelmüş, ben zulayı sadece 4 saat oynamıştım ama devam etseydim hesabımı kasmaya çalışırdım mutlaka, bende online bir oyunu oynarken amaçlarımdan birisi hesabımı kasmak oluyor, mesela world of warships oynuyorum, 2 Temmuz 2019da başladım ve neredeyse oyundaki tüm gemilere sahibim ( premium gemiler dahil )

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Vay iyiymiş. İyi oyunlar dilerim

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

teşekkür ederim, bende sana iyi oyunlar dilerim :) world of warships oyununu hiç duydun mu veya oynama fırsatın oldu mu? eğer başlamamışsan ve başlamayı düşünürsen ilk başlarda biraz sıkılabilirsin, böyle bir durumda oyunu bırakmayıp devam etmeni öneririm, özellikle de oynadığın gemileri seviye 5 yapana kadar defalarca oyunu bırakmayı bile düşünebilirsin ama 3-4 tane gemin seviye 5 olduktan sonra oyun sana keyifli gelmeye başlayacak, oyun hakkında sana böyle bir ipucu vermek istedim :) buarada ağaç gemileri 1. seviyeden başlar ve 10. seviyeye kadar gider. oyuna başlamak istersen ve soruların olursa bana sorabilirsin.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Ahahah Yok ya teşekkür ederim, bi oyunu oynayınca bağımlı oluyorum sonra kurtulması zor oluyor örneğin (Pubg)

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt online oyunlar için bu çok doğru, hikaye tabanlı oyunlar sonunda bitiyor ve bırakıyorsun ama online oyunlarda oyun sonu gibi bşy olmadığı için hem saatlerce oynuyorsun hemde hesabı kasmak gibi bir hedef koyuyorsun kendine, Bu nedenle oyundan çıkamıyorsun, mesela benim steamde world of warships oynama sürem 2475 saat. Oldukca fazla :)

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Oww baya çok. Bi taraftanda vücuda zarar veriyor bu oyun bağımlılığı.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt kesinlikle çünkü sürekli aynı pozisyonda oturmak zorunda kalıyorsun, buyüzden arada dışarı çıkmak veya evin içinde yürümek iyi geliyor ama oyuna 1-2 saat oynarım düşüncesiyle giriyorum ama 6-7 saat sonra ancak oyundan çıkabiliyorum, birde oyunda çok fazla görev ve etkinlik var, öyle etkinlik yapıyorlar ki oyunu saatlerce oynamadan görevleri bitirme şansın yok gibi bşy, mesela günde 1-2 saatle herhangi bir etkinliği bitirme şansın yok, örnek vermek gerekirse 1 milyon serbest xp yap diyor ama özel flama taksan ve eniyi maçını bile oynasan maç sonu max 25 bin serbest xp geliyor, her maçı muhteşem oynasan bile 40 savaşta ancak bitiyor, 20 milyon kredi kazan diyor, bu da aynı şekilde uzun sürüyor, ve tabii flamalarının belli bir sayısı var, sınırsız ve sonsuza kadar kullanamıyorsun, flaman bitmişse savaşı muhteşem oynasan bile alabileceğin savaş başına en fazla 3-4 bin serbest xp

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Hm, anladım

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Serbest xp oyun için para birimi oluyor, oyunda doblon, oyun kredisi, serbest xp, kömür ve çelik gibi para birimleri var, sadece doblonu gerçek para ile elde edebiliyorsun, onun dışındaki herşeyi oyunu oynayarak kazanabilirsin, buarada çok konuşuyormuş gibi oldum ama oyun hakkında detay vermek istedim, başlamayı düşünmüyorsun ama olurda başlayacak olursan oyun hakkında fikir sahibi olmanı istedim.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Yok Estağfirullah, benim bataryada sıkıntı var zaten istesemde yükleyemem. d

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım :) ama sen laptop mu kullanıyorsun? laptop kullanıyorsan ve dışarıda oyun oynamıyorsan bataryaya çok fazla ihtiyacın kalmaz, prize takılı olarakta oynayabilirsin. buarada olurda birgün başlayacak olursan oyunla ilgili her türlü sorunu bana sorabilirsin, çok uzun süre oynadığım için oyun hakkında bilmediğim bşy yok diyebilirim. Bunu yanlış anlama lütfen bu kendini beğenmişlik değil, sonuçta bir oyuna 2475 saatini veriyorsan bu sürecin sonunda oyun hakkında bilmediğin bşy olmuyor zaten çünkü 2475 saat çok uzun bir süre, özellikle de bir oyun için.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Tamamdır teşekkürler. Evet laptoptan oynuyorum

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Bşyi daha söylemeyi unuttum. Yeni nesil laptoplarda 2 farklı ekran kartı vardır, birisi dahili ( entegre ) diğeri harici, Sen bir oyuna girdiğinde harici ekran kartını kullandığından emin ol çünkü dahili ekran kartında oyunlarda daha düşük performans alırsın, harici ekran kartı daha güçlüdür. Dahili ekran kartı intel hd graphics gibi isimlere sahiptir ama haricide ise mesela msi nvidia geforce gtx 1080ti gibi isimlere sahiptir, tabii bu masaüstü bilgisayar ekran kartı ama ben senin bunu kolay ayırt edebilmen için örnek vermek istedim, isimlerine bakarakta hangisinin dahili ve harici ekran kartı olduğunu anlayabilirsin. Bilgisayarının hangi oyunda hangi ekran kartını kullandığını görmek istiyorsan masaüstünde sağ tıklayarak nvidia denetim masasını açıp oradan bakabilirsin.

Yorumla
    • Cɔƒƒɛɛ
      Cɔƒƒɛɛ
      +1 yıl

Aa bu iyi oldu bakayım daha sonra

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Olur bak tabii, bu konuda ek soruların olursada sorabilirsin. Çoğu laptop kullanıcısı bir önceki söylediğimi bilmediğim için güçlü olan ekran kartı ile oynamak yerine farkında olmadan entegre ekran kartı ile oyunlarını oynuyor.

Yorumla
  • ArtiOtuzbesKadinlar
    ArtiOtuzbesKadinlar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 84%
    +1 yıl

knight online oynuyorum

0
    5 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt bu oyunda oldukça popüler oyunlardan birisi ama ben bunuda hiç oynamadım.

Yorumla
    • ArtiOtuzbesKadinlar
      ArtiOtuzbesKadinlar
      +1 yıl

O zaman çok şanslısın

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

neden böyle dedin ki? oyun çok mu sinir edici bir yapıya sahip? bazı oyunlar böyle olabiliyor.

Yorumla
    • ArtiOtuzbesKadinlar
      ArtiOtuzbesKadinlar
      +1 yıl

Hayır bağımlılık yapıyor

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

bağımlılık yapan oyunlar kötü oluyor ve kurtulması zaman alıyor, oyuna girmeyince için rahat etmiyor, girince oyundan çıkamıyorsun.

Yorumla
  • Real_AnimeGirl
    Real_AnimeGirl Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 95%
    +1 yıl

Sevmem, telefon oyunları daha çekici artık.

0
    10 Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Ne oynuyon

Yorumla
    • Real_AnimeGirl
      Real_AnimeGirl
      +1 yıl

@babymedicne ne bilim önüme ne çıkarsa zaten aynı oyuna max 2 hafta katlanabiliom xd

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Ben de ayni wkdkksjs surekli oyuj degistiriyorum

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt dışarıdayken bende telefondan oyun oynuyorum ama evdeysem sadece bilgisayardan oynamayı tercih ediyorum çünkü hem daha rahat hemde daha kolayıma geliyor, tabii bu birazda alışkanlıkla ilgili.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

telefondaki oyunlara katlanmak daha zor tabii :) ama bence pcden oyun oynuyor olsan oyunları daha uzun süreli oynuyor olabilirdin, öneri istersen verebilirim, mesela hikaye tabanlı oyunlar gibi. çünkü hep ilerisini merak edeceğin için uzun soluklu oynayabiliyorsun, özellikle de tomb raider serisi, assassin's creed serisi gibi.

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Kanka canım bu kızı dusurebilrisn wmdmsns

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

g*rizekaliysan

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

@babymedicne hatalı yorum yapıyorsun, karşı tarafın kız ya erkek olmasına bakarak yoruma cevap yazmıyorum, oyunlar konusunda konuşmayı seviyorum ve oynadığım oyunlar konusunda farklı kişilere tavsiye veririm, farklı insanlarda bana tavsiye verebilirler, sonuçta benimde bilmediğim hiç oynamadığım oyunlar var, mesela bende ets 2ye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım ve o güne kadar bu oyunun varlığından haberim bile yoktu.

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

construction simulator da guzel oyundur kardeşim

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

@babymedicne bunu duydum ve hatta gördüm ama hiç oynamadım, simülasyon oyununda ets 2 ve otobüs simülasyonları dışında bir simülasyon oyunu oynamadım.

Yorumla
  • essekfaruk23
    essekfaruk23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Zmaanimi harcayamam senin gibi

0
    1 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

ama zaten oyunlar boş vakitleri değerlendirmek, eğlenmek için oynanır.

Yorumla
  • Lucyci
    Lucyci Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

evet genelde mmorpg ya da direkt rpg

0
    1 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım ben o tarz oyunları hiç oynamadım, genelde tür olarak fps, simülasyon veya fifa oynuyorum

Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl
    Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı.

çok severim hem de

0
    0 Yorumla
  • ismailsimsek00
    ismailsimsek00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

DotA 2 forever❤🖤

0
    21 Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

dota 2 ve lol oynayan çok fazla kişi var ama nedense o oyunlar benlik değil, hiç denemedim ama tür olarak o tarz oyunları oynayabileceğimi düşünmüyorum.

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Ben ve bu oyunu oynayan arkadaşlarım kesinlikle lol oynamayız ve hatta sevmeyiz. Çünkü lol dotadan çok çok daha kolay ayrıca dotadan aşırma bi oyun. Bizler warcrafttan beri dota oynuyoruz yani geçmişten beri.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım ben ise assassin's creed serisi, tomb raider serisi, far cry serisi, ets 2, world of warships, fifa gibi oyunları oynuyorum genelde.

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Hepsine bayılırım Word of warchips hariç. Ama dota türü oyunlar oynamaman senin için daha iyi inan bana büyük bi hastalık.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt oynamamış olmama rağmen hastalık olduğunu farkettim, steamde dota 2yi oynayan çok büyük bir kitle var, pek çok oyundan daha fazla oynanıyor, sanırım oyun bağımlılık yapan bir yapıya sahip

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Biliyorsun steam valve a ait ve dota 2 de valve a ait. Steamde en çok oynanan oyun dotadır dünyada en çok ödül havuzuna sahip oyun da dota2. Oyun tamamen free to play olduğu için oyuncu sayısı epey fazla fakat kaliteli oyunculardır. Gabe valve ve steamin sahibi olduğu için oyun sürekli güncel bu da oyunu steamde en çok oynanan oyun yapıyor.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt onu biliyorum ve oyunun videolarına da biraz bakmıştım ama benlik olmadığına karar vererek oyuna hiç başlamadım.

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Eğer sıradan bi oyuncuysan 5 saat içinde 2 3 maçtan sonra beynin yorulabilir ellerin demiyorum beynin. Ama dayanıklı biriysen 4 5 maç oynayabilirsin. Biraz beyin yoran bi oyun.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

beyin yoran bir oyunsa oyun strateji temelli demektir?

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Sonuçta 5 e 5 oynanan bi oyun. Takımda herkesin oynayışı karşı takıma göre yaptıkları karakter yani hero seçimleri oyun içinde karşı takıma göre ve kendi takımına yarar sağlamak için alınan itemler açtığın özelliklerin sıralaması her bişeyin önemi var gerisi senin oyunculuğuna kalmış.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

anladım aslında bu tarz oyun sevenler için oyun güzel ama bu tarz oyunlar benim ilgimi çekmiyor. Oyuna başlamama nedenim buydu.

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

YouTube a miracle invoker combo yaz oyundan neden vazgeçemediğimizi anlarsın.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

şimdi bakıyorum

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

çok iyiymiş ama bu özel yetenek gibi bşy mi? çünkü çok güçlü saldırı yapılıyor, böyle bşy sürekli değildir diye tahmin ediyorum, belli süreliğine veya belli bir sayıda bu tarz bir saldırı yapıldığını düşünüyorum, doğru mu?

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

İtem alman lazım en fazla 2 kez yapabilirsin sonra da bekleme süreleri var her büyülerin

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Ben de mesela assasins creed 2 ile black flag favorimdir gerisini kaldır at serinin çoğu buglı çıktı zaten far cry 3 le de primalı severim diğer far cry oyunları birbirinin tekrarı çünkü.

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

Evt far cryda son oyunların hepsi birbirinin aynısı. Görevlerde birbirini tekrar eden görevler şeklinde.

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Fc3 iyidir iyidir gerek hikayesi oynanışla müzikleri olsun atmosfer zaten mükemmel harika bi oyun

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt Fc3 güzeldi, peki Fc4, Fc5 ve Fc primal hakkında görüşlerin nedir? bence bunlarda güzeldi, özellikle de bunların içinde kısmen daha farklı olan primalı oynaması çok keyifliydi.

Yorumla
    • ismailsimsek00
      ismailsimsek00
      +1 yıl

Fc4 ek paketleri güzeldi sadece onun dışında pek beğenmedim fc3 ün aynısıydı nerdeyse sadece atmosfer değişikti primal başlı başına güzel bi oyun o ıssızlık yalnızlık hissini çok güzel yaşatıyor haritada sürekli karşıma ne çıkacak diye gezmek dağlara çıkınca soğuktan etkilenmek filan sonuna kadar güzel bi oyundu. 5 te çok iyiydi konusu güzeldi. Yine haritada gezinmek çok zevkliydi ama finali berbattı o yüzden fc3 hala efso

Yorumla
    • LegendaryPlayer
      LegendaryPlayer
      +1 yıl

evt primaldaki yalnızlık hissi ve her an bir canlının beni kovalayacağı hissi zaman zaman heyecanlanmama ve nereye gittiğimi bile bilmeden hızlıca kaçmama sebep oluyor, zaten müziğin değişiminden ve haritadaki kırmızı göstergeden beni kimin kovalayacağını görüyordum ama yinede eniyi çözüm kaçmak oluyordu. Evt 5te haritada gezmek keyifliydi, ben zaten genel olarak tüm açık dünya oyunlarını oynarken ilk yaptığım şeylerden biri haritayı dolaşıp etrafı keşfetmek oluyor ve benim için oyunlarda en küçük bir detay bile çok önemli, ona bile dikkat ediyorum.

Yorumla
  • kafkefsago
    kafkefsago Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl
    Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Evet severim

0
    0 Yorumla
  • InboxTrade
    InboxTrade Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Boş zamanlarımda sadece oyun oynuyorum

0
    0 Yorumla
  • KeremVİVİ
    KeremVİVİ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Bilgisayar olsa oynardım ;(

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Bilgisayarda oyun oynamayı sever misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bilgisayarda oyun oynamayı sever misiniz? 16 cevap verildi
Bilgisayarda oyun oynamayı seven var mı? 30 cevap verildi
Bilgisayardan oyun oynamayı seviyormusunuz? 7 cevap verildi
Bilgisayar oyunu oynamayı sever misiniz? 32 cevap verildi
PC Oyunu oynamayı sever misiniz? 14 cevap verildi
Bilgisayar/Mobil oyunları oynamayı seviyor musunuz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨