Gamer Cafeland oyunuma giremiyorum, nasıl giriş yapabilirim? canlibomba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyunuma dün hile yükledim ve bugün giremiyorum engeli nasıl kaldirabilirim? Cafeland oyunuma giremiyorum, nasıl giriş yapabilirim? Cevapla Oyun Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pinkiepunk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Hile tespit edilince banlanmışsın knk. Yazık olmuş hesaba geri dönüş yok. 0 1 Yorumla canlibomba1 +1 yıl Oyun guncellenince kalkiyo diyo! ar Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hesabın engellendi ise yeni hesap Açman gerekiyor 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bı de ben geleyim 🤣🤣 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl hile mi kullandın 0 4 Yorumla canlibomba1 +1 yıl Evet Yorumla YavuzCakır +1 yıl Ban yemiş hesap açılması zor Yorumla canlibomba1 +1 yıl Nasıl acilir Yorumla YavuzCakır +1 yıl Ticket atarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hile tespit edilince banlanmışsın knk. Yazık olmuş hesaba geri dönüş yok.
Oyun guncellenince kalkiyo diyo! ar
Hesabın engellendi ise yeni hesap Açman gerekiyor
Bı de ben geleyim 🤣🤣
hile mi kullandın
Evet
Ban yemiş hesap açılması zor
Nasıl acilir
Ticket atarsın