Sizin de böyle kontrol ettiğiniz oyunlar var mı?

Counter-strike 1.6 tek derdimi içinde attığım sinirimi, hırsımı,üzgünlüğümü her zaman bu oyunda attım ilk reddedildiğim de çok üzülmüştüm oyuna girip deathmacht modlu serverları bulmam onun sayesin de oldu ondan önce hep jail girerdim komut dinlerdim şimdi ise bunny ile uçup kaçıp tam 12 den vuruşlar bıçaklar diğer reddedilişimler de bilgisayarım yoktu ne yazık ki onda çok hırs atamadım ama telefonum da Arena of Valor ve PUBG mobil vardı PUBG yi şimdi girip oynamasam da iyi oyundu bana üzgünlüğümü, sinirimi attırmayı onlar da bildi bu oyunları çıkartan yapım şirketlerine çok teşekkürler 😇
Cevap
11Cevap
Counter-strike oyunu
pubgdu aşırı bağlanma durumum oldu kendime sınır koydum girmiyorum uzun süredir
Helal sana :)
Granny aşkım vardı. Her şeyimdi o benim ama bana ihanet etti Granpa ile sonra kıskandım ve bıraktım.
Eheh :D
Niye aldatıyor beni değil mi ama?😀
Gerçi şaka bir tarafa bizim sevgilimiz oyun değil, insan olmalı. :D
Ya onun yeri ayrı, oyunun yeri ayrı. :D
:D :D
wow, sabahın köründe kalkıp 2 saat bekleyip weekly chest açıp güne öyle başladığımız oyun
Hayır böyle bir oyun hiç olmadı genelde benim oynadığım oyunlar mesela bırakabiliyordum ertesi gün gelecek bir bildirim filan olmuyordu
Sen ne diyon 5 tane inlaatçının ne zaman hangi saatte biteceğini biliyordum o derece
Senin de benim gibi 7 hesabın olsun da, 35 inşaatçı peşinde koş o zaman. :D
Cafeland. 😇😇😇🤍🤍🤍❤️❤️❤️
Bağımlı değilim.
Hayır
World of warcraft
Pubg ve mobile legends
Hayır.
Valorant
Hayır yok
Lol vardı bıraktım
Yok olmaz dkkdkds
Hayır oyunsevmem