Hadi gelin sizlerle oyun oynayalım oyunun amacı;
İmparatorluk savaşları.
Kuralları ise;
Dünya haritasından bı yer seçin kendinize sonra hangi imparatorlukla savasacaginizi söyleyin ve askerlerinizin cinsiyetini ve hangi medeniyetin ordusu onuda söyleyin mesela (yeniçerimi, haçlı askerlerimi, samuray, ninja) gibi
Ve sonra devletimize isim verin en sonunda hangi imparatorluğa savaş acicaksiniz onuda söyleyin.
Ve kazanıp kazanmadiginizi sizlere ben açıklayacağım yorumunuza yanıt olarak.
Bana sorarsaniz güzel bir etkinlik.
Oynamak isteyen yazsın
İmparatorluk savaşları.
Kuralları ise;
Dünya haritasından bı yer seçin kendinize sonra hangi imparatorlukla savasacaginizi söyleyin ve askerlerinizin cinsiyetini ve hangi medeniyetin ordusu onuda söyleyin mesela (yeniçerimi, haçlı askerlerimi, samuray, ninja) gibi
Ve sonra devletimize isim verin en sonunda hangi imparatorluğa savaş acicaksiniz onuda söyleyin.
Ve kazanıp kazanmadiginizi sizlere ben açıklayacağım yorumunuza yanıt olarak.
Bana sorarsaniz güzel bir etkinlik.
Oynamak isteyen yazsın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Afrika
Kadın
Pers
Ninja
Dünyayı fethederim shdjflflskfgl
Hangi imparatorluğa saldırmak istiyorsun onu zoyle
Osmanlı sjjdlasçfşsş
Bekle biraz hemen hazirliyorum
Savaşa sen mi giriyosun ne hazırlığı shdjsldmdksls
Kral I. EmirTA Uzun bir zaman persleri yönetmekten şah ismaile pusu kurup onu tahttan indirmeye çalışıyordu.
Ve bir gün başardı.
Ve Şah EmirTA 120.000 Kadar Kız ninja savasciyla osmanliyi ele geçirmeyi planlıyordu.
Yıl 1560 yer çaldıran krallar Pers tarafı Şah EmirTA Osmanlı tarafı Yavuz Sultan Selim.
Sonuç: şah EmirTA yaptığı savaşta üstünlük gösteremedi Osmanlı imparatorluğu hilal taktiği ve Sahi toplarını kullanarak ninja kız askerlerinizin 3/2 sini götürdü ve son hamle omsnali kara tatarları kalan 20-30 bin kisilik ordunuzu dağıttı sizde geri Tahran'a çekilmek zorunda kaldınız
Zafer:Kesin Osmanlı zaferi
Yalandır montajdır şantaj var hocaamm
Üzgünüm admin benim ve kurucunun dediği olur
Hadi başka birtakım kur ve başka bir ülkeye saldır veya gene Osmanlıya saldır
Ben tek siz hepiniz sjoekfmdıdh
böyle bişi olaabilirmi yaaa
Yani oldu bile
Amerika-rusya
Anlamadın sen asker tarzını şöyle kime saldiracagino şöyle
oynarım
Seni dinliyorum
Japonya - Ninja
Erkek
Kime saldırmak istersin
kız karışık
kime... samuraylara
Yani Çin'e tamam biraz bekle
timam
Çinliler samuraylari ve çok gelişmiş savaş teknikleriyle bilinir.
Janponya ve cin bin yillardan beri ninja-Samurai savaşı söz konusudur Kral I. Qmuhsin çin kralına savaş acmistir.
Ve 250.000 samuray karşı 160.000 ninja savaşır ve savaş meydanında iki kral savaş sonucunu bekler çin kralı Şanghay Savaşı kazanmaya Cook yakındır asker ninjalariniz ihanet etmeden savaşır ama samuraylar üstünlük gösteremez savaşın zamanını uzatır sadece.
Ve sonuç: kral Qmuhsin nehir kenarına kadar gelir askerleri hiç kalmamistir.
Çin kralı seni tek başına kusatmistir
seks ya uçurumdan nehire atlayıp şanlı bir şekilde olursun ya da tutsak olursun
Seç demek istedim orada
aslına bakarsan ninjalar samuraylardan dha iyi savaşçıdır ve bir ninja 3 5 samuraya denktir ama sende eğer olay buraya kadar geldiyse aleyna... nehirden atlamak yerine çıkarır kabzamdaki yıllarca kahramanlık gösterdiğim kan döktüğüm kılıcımla kalbimi delik deşik eder ve ölürüm
Çok güzel bir seçim ama emin ol bu kaynaklara bile yansımıştır asla bir ninja bir samuray teke tekte denk değildir.
1 -2 neden söyleyin samuray dayanıklılık açısından daha güçlüdür.
Vede zırh açısından 1-0 önde 2. Olarak savaşta ninja sadece Zaman kazandırır asla yenemez ninja pijama giyer samuray hem daha akıllı hemde daha zırhlı hemde daha güçlüdür
samuray ağır hareket eder fakat ninjalar hızlıdırlar ve genellikle gece karanlığında sessizce iş bitirirler.. ben öyle meydan savaşı yapacağımızı düşünmemiştim mskfkskfk
Ben meydan Savaşı'ndan bahsediyorum ama doğru gece ninja her türlü öper samurayi ama teke tekte asla
hıhı aynen öyle pekii ben yeniden oynayamaz mıyımmm
Neden olmasın game over
Hadi tekrar başla başka askerler başka Krallık bekliycem seni
Spartalılar - Antik yunan imparatorluğu @Aleyna_Aydin09
saldırmak istediğim samuraylar (geçen savaşın acısını çıkartcam)
Özele yazarmisin
Orada soyliyim