Yıllar önce ps4'de oynardım. Rastgele seçerdim operatörleri, bir sürü özellikleri var. Hangisini seçeceğimi şimdi bile bilmiyorum. Ama güzel bir r6 paketi alıp tekrardan başlayacağım.
valla abi :) oynadıkça kendin en yakınını buluyorsun ama ben mesela her operatörü denedikçe bu da şöyle güzel bu böyle güzel bak bunun şu özelliği şöylede kullanılıyormuş gibi oyunu keşfettikçe daha çok zevk aldım şahsen daha çok kendisine çekti beni :D bir de mapten mape çok değişiyor hangisi seçeceğin. Savunmada - Kapkan tavsiye ederim gerçekte dar odalar ve giriş çıkış çok olan bir ev içinde kurduğu tuzaklarla çok işe yarayabiliyor silahıda güzel saldırıda da her mapte işe yaramasada Fuze'nun skilleriyle adam öldürmek çok zevkli oluyor. birden fazla katlı binalarda eğer savunanlar alt katlardaysa üstten fuze skiliyle aşağı bombalamak çok sarıyor :D
Bana uyar :D bir ara pc ye temiz bir kurulum yaptıktan sonra oynamaya hazırım :) yapmaya üşeniyorum şu aralar sadece sen oynamaya başlayınca bana haber ver :D
Ela özellik olarak iyi bir de baya eğlenceli Ama silahı gerçekten zor Ben de bu huy sonradan oldu yapay zekaya karşı oynadığım hikaye ya da co op oyunlarında kendime benzeterek erkek karakter yapıyorum ama iş online kısmına gelince sadece kadın karakterlerle oynuyorum karakter oluşturmalı oyunlarda da kendim kız olsaydım böyle olurdum herhalde diyip bir şeyler deniyorum 😂
Bayadır oynamıyorum dönünce oynarım bolca, rook ile spawn peek yapardım çok eskiden sonra çok değişti haritalar dokular vs. bu yüzden en çok k/d oranım Rook'da. Capi de çok hızlı 3 speed olduğu için rushlayıp kill alması güzel oluyor silahı da güzel kullanışlı yeteneğini söylemiyorum bile ondan iyisi şamda pardon malatyada kayısı ;)
En İyi Cevaplar