Kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Bir oyun dünyasında gözünüzü açsanız, ana karakter olabilecek kadar yetenekli misiniz?

Ana karakter olup kendim karakterimi kontrol etmek isterdim ama ben bedensel engelliyim diye onun bedenine geçince aynı şekilde mi olacak tutunacak yer mi arayacağım? Çok karmaşık bir konu açtım şu an 😄 bir oyunda sıkışıp kalsam o da GTA 5 olmasını isterdim Franklin olurdum sonra neler neler kendi evimde takılıp dururdum Chop la ilgilenirdim oyun oynardım onun ile havuz da jakuzi de keyif yapardım yaşayamadığım hayatı yaşardım hayali bile güzel 🥲
Cevap
11Cevap
Ana karakter
sır dolu bir npc karakteri olurdum
benimle konuşulmazsa etkileşime girilmezse o level geçilmez arkadiiş :D :D
Ahaha süper 😀
bence de :D
Ana karakter olarak Geralt of Rivia olurdum. Zaten 2-3 sene önceki yaz Witcher 3'ü bitirirken bildiğin Witcher mindsetine girmiştim :)
Vay be:)
Çok keyifi ve odaklandığında adeta seni içine alan bir oyun.. Oynamadıysan şiddetle tavsiyemdir :)
Ben genelde ana oda ile oyunun arasında sıkışıp kalmış birisi olurdum kesin cjfhfh
Görevlerden birinde seni kurtarırdık kesin sjshslsm
Redayı kurtar chghgjg
Run sjshsksks
Tabi ki ana karakter olurum. 😃 Save save load load çekmek, ölüp ölüp dirilmek, npc ler ölmesin diye kendimi feda etmek benim işim 😂
Her şeyin en iyisi olurdum bu zamana kadar uğraşıp da kazanamadığım yarış olmadı
Total Overdose dünyasında sıkışıp kalayım da NPCliğe de eyvallah Ana karakterliğe de...
Ana karakterlerden biri olurum
Ama karakter olurdum daha haz alırdım.
Ana.
Ana karakterlerden biri olurdum
NPC olurdum :D
Super seducer da richard olurum ana karakter
Ana karakterrr
Eglenceli olabilirdi
Npc olalım 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?