Merhaba arkadaşlar. MLBB için takım arkadaşı arıyorum. En son 3 sene önce oynamıştım, epik 2 den sonra oyunu salmıştım ve oyuna yeniden başladım.
3 aydır aktif olarak oynuyorum, yeni hesapla başlamıştım. Mainim Natalia, genellikle orman oynarım. Ama her alanı oynayabilirim, oyun içinde anlaşırız bu konuları.
Şu an büyük usta 5'im. Eşleşme sistemi leşleşmiş. Eskisi gibi adil değil. Feedlerlar ve AFK'ler yüzünden düzgün bir şekilde oynayamıyorum.
Mistik olma yolunda bana yardımcı olacak takım arkadaşlarını bekliyorum.
3 aydır aktif olarak oynuyorum, yeni hesapla başlamıştım. Mainim Natalia, genellikle orman oynarım. Ama her alanı oynayabilirim, oyun içinde anlaşırız bu konuları.
Şu an büyük usta 5'im. Eşleşme sistemi leşleşmiş. Eskisi gibi adil değil. Feedlerlar ve AFK'ler yüzünden düzgün bir şekilde oynayamıyorum.
Mistik olma yolunda bana yardımcı olacak takım arkadaşlarını bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, oyun arkadaşları bulmak istersen KizlarSoruyor Gamer Discord'umuza katılabilirsin.
Link: discord.com/invite/p458yaSPZk
Teşekkürler geleceğim.
Mlgens yerine lol daha mantikli oyunun orjinali bende lol mobil yokken legends oynuyordum main nisanciydu.
LoL de oynuyorum zaten.
bir dönem o oyunu denemiştim ama mobil olduğu için kontrolleri çok zor geliyor sonradan bıraktım.
Kontrolleri çok kolay aslında.
daha çok mobil oyunlarda zorlanıyorum diyebilirim. ^^
Bilgisayarcıyız sanırım. Neler oynuyorsun?
pc, ps oyunlarını daha çok severim mobilden oldukça uzağım. rts türü dışında bütün oyunları severim. fps, moba, rpg kısa örneklemek gerekirse Skyrim, ff, witcher, valorant, overwatch zamanında k. o bile oynadım öyle diyeyim.
Vay gamera çattık :D Ben oldum olası PC oyunlarına ısınamadım. Ama sorsan Steamde 111 oyunum var. Sadece 300 saat Dying Light ve 100 saat CS den ibaret. Daha yeni bilgisayar aldım. 30 saat oyun oynayıp saldım. Mobilde daha eğlenceli geliyor nedense. Mobaya sardım ben bittim o esnada. Hayatsız gibi MLBB oynuyorum şu an. Bir arkadaş bulsam çok iyi olacak. Halihazırda oda arkadaşımla oynuyoruz ama günde 2 maç filan atıyoruz. Şöyle günde 10 maçın 9 unda olacak bir arkadaş çok iyi giderdi inan.
tabii ki gamer 🍭 MLBB oynuyorsan pc'de bir sürü oyunu rahatça oynarsın zaten genel olarak aynı mantık en başta LoL gibi. benim de 107ydi ama yeni steam hesabım eskiyi dahil etmiyorum. :D mobil oyunlar hiç bana göre değil sanırım... umarım bir duo bulursun. ^^
LoL Dota sarayım diyoru tekrardan ama internet bulamıyorum şu anlık. KYK'da kalıyorum malum. Duodan öte bi Penta bulsam miss. Overwatch demişken parayı bulsam owa saracağım. Bi duoya Trio olacağım umarım.
ikisi de kitle olarak berbat oyunlar ama sarıyor. kajnjkfdsşdf
Bi bakmışsın o kitleden olmuşsun ya. Maça öyle elemanlar geliyor ki onlarla mal oluyorsun.
yok canım ne toxic olması altı üstü adamları 2 kule arasında kesip all chatten ''saygı pls'' yazıyorum...
JSLSJSKSJ bu kitle ile zor be
Ben epic ligindeyim istersen birlikte oynayabiliriz. Bana ulaşmak istersen intagramıma ulaşabilirsin. İg: @contravell
Mistikler varken istegram linki ha, gerçi eski topragın değeri yok ki.