Oyun oynarken takım arkadaşlarınızın hangi hareketleri, sözleri sizi oyundan soğutur?
Boosted, inter, gereksiz smoke atan oyuncular favorim. 🦋 Afk kalan ve hile kullananları dahil etmiyorum bile... Bir de kol bozuk diyenleri eklemezsem haksızlık olur. Oyun hevesinizi çürüten oyuncu tipleri nelerdir? aman Ali Rıza bey.
Oyun oynarken nefret ettiğiniz oyuncu tipleri nelerdir?
Bu aralar WoW’u biraz saldım Lost Ark arenalarına sardım ama bu oyunda arenada takım arkadaşını seçemiyorsun ranked arena giriyorsun ama random takım arkadaşları veriyorlar. 3 kişi takım oluyorsunuz yani 3v3 ve ciddi anlamda kazanmak için ve puan düşmemek için hiç tanımadığın konuşamadığın yabancı insanlarla takım işi yapmak zorunda kalıyorsun yapamayanlar kanser ediyor veya oynayamayanlar beceremeyenlerle takım oluyorsun veya en dandik classla oynayan elemanlar senin takımına denk geliyor karşı rakip takımın classları daha güçlü ve mobil oluyor vesaire bu şeyler sinir bozucu ya
Bunlar patch paketleri paran varsa epic alırsın içinde mount pet transmog ve 60 lvl boost bulunuyo falan heroic de tmog pet 60 boost sanırım bi de 30 gün mü ne var epicte o galiba ama ben 400 tl ye zamanında shadowlands normal almıştım şimdi önümüzdeki patch de normal alırım hiç sırf bi mount ve pet için 1k para vermemem 😅 zaten 60 lvla kadar kasmak benim için çok kolay üstelik benim main charım zaten max lvl başka class oynamak istersem dungeon farm ve questlerle hızlıca lvl kasarım alıştık :D
60 levela kasmak çok mu kolay? :D evet boost veriyor yeni başlamışken öyle bir şeyler yapmıştım ve değmemişti. akjdsnkjdsdfş aklıma geldi üzüldüm şu an.
Battle net varsa MARTELING#2955 friendlere eklersin sub alırım benim arkadaşlar başladı yine ben de başlarım 3 aydır falan sub almıyorum yapacak bir şey kalmadı diye :/
Benim birçok serverda charlarım var ya twisting netherda var full 6-7 tane 50 lvl dolu mesela Horde ama sonraa Outland serverında Alliance var 2 tane 50 lvl sonra ravencrest da 60 lvl var 2 tane diğerleri low lvl kasarım ama 😂
Oyunu trolleyenler Arena of Valor da çok görüyorum seçim yaparken ormanı alıyorum büyücü alıyor sonra ormana geçiyor ormandan avcı ya tanka vs. Sinir oluyorum ya bit de oyunda boş boş yazılar yazanlar yok sen boşuna oyun oynuyorsun bir keresinde biri bana demişti deathmacht modu ölümlü yaşamalı mod bunny yapıyorum adama uçuyorum beni vurduğu için ben boşuna oynuyormuşum hiç ölmeyecek miyim ben adı üstünde deathmacht bu hem ölürsün hem yaşarsın sonsuza kadar adam vursam hile olurum ölmeme gibi bir şansım yok zaten deneye deneye alıcam adamı bu boş oynamak değil ki cevabını verince sustu adam 😄
Ben mızmız tipleri hiç sevmiyorum. Her oyun daima takımından ve oyundan şikayetçi olan, kendi takımına ya da karşıya söven ve toxiclik yapan tipler. Ya kardeşim, madem bu kadar nefret ediyorsun oynama şu oyunu 😄
Oyunda hata yaparsın sorun değil. Benim için önemli olan senin mükemmel oynayıp oynamaman değil. Önemli olan edebinle oynayıp, elinden geleni yapman.
Toksik oyuncular, boost attırıp elolarımızın içine edenler (Örneğin elmasım, adam elmasa kadar kendini boostlatmış ama maçta 2 vuruyor dhdjshdh), İnfo vermekten acizler, Kız görünce anında oyunu salan gereksizler, En ufak laf söylemeye gelemeyip kendini ultra süper oyuncu sanan kekolar 😂
Pubg’de,
Kill çaldın diye zırlayanlar (En nefret ettiğim şey, bizim takımda da böyle 2-3 model var), Kötü oynamasına rağmen sürekli bir bahane atanlar (çok vurdum düşmedi, yok alacağım pozisyon yoktu vs),
+ Oyunu oynayamayıp takım arkadaşlarına 'oynamayı bilmiyor musunuz' diyen tipler + Sanki çok güzel oynuyormuş gibi karşı takıma 'bu çöp yazan' rakibe yaranmaya çalışan tipler + Sürekli takımı sabote eden, yapamazsın ztn diyen tipler + Yanlışı düzeltip doğrusunu söylemek yerine sadece küfreden tipler + Kız olduğunu anlayınca 360 derece dönen oyunların bitki örtüsü tipler + Her el sesini açıp info almayı engelleyen, ses duyulmasına engel olan tipler + Küfredip duran, takım arkadaşlarına sataşan tipler
Sanırım ben oyunda kimseyi sevmiyorum çünkü hepsini yazdım sayılır ☾
online oyunlar bir çok insanı bir araya getiren etkinliklerdir oyunlarda insanların her türlüsü vardır ağzı bozuk olanlar sürekli küfredenler insanların oyun yetenekleri ile dalga geçenler
Kill çalma diyenlerden, sesli sohbette gacılara yürüyenlerden, çifte kumrulardan, bencil ve bireysel oynayanlardan, hile kullananlardan ve PUBGçular bilir: villa çatı yapanlardan nefret ediyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir headshot attım diye kendini pro sanan cahiller sinir bozucu, '' bunu saymıyorum ya, kol takıldı herhalde '' diyenlere kahkaha atmak isterim genelde, hile kullanarak oyuncu oldum sananları da hiç anlayamadım...
En küçük olayda ya da olay olmadan söven tipler bide iğrenç oynayıp takıma sallayanlar euw dan adamlar gelmişti bir kere karşıya adamları 40 kere kestik minyon daha güçlüydü nasıl sövüyolar o sövüyo biz oyunu bitirmiyoz 1 saat acı çektirdik heriflere
pek fazla tilt olmam ama bu yeni jenerasyon çok fena, hani bizde anneye falan küfür ederdikte şimdi yeni moda olmuş, daha yeni denk geldim, adam sırf kötü oynuyor diyer umarım annen yanarak acı çekerek ölür diye beddua eden tipler vardı
Sürekli bağıran ve mal gibi küfür edenler ile dolu. Kendisi çok güzel oynuyormuş gibi karşı tarafa laf atmaları yok mu? Tam sinirlik he. Bir de ona, buna yavşayanlar ile dolu.
Oyunun amacına göre hareket etmeyenler özellikle takım oyunlarında can sıkıcı. Birde oyunu oynamak yerine başka oyunculara takanlar var. Oyunun süresini gereksiz yere uzatanlar var vs. vs.