Gamer Sub Zero mu, Scorpion mı? theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben Scorpion diyorum 🔥🦂🗡🔥 Sub Zero ❄ Scorpion 🔥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sub Zero mu, Scorpion mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Scorpion daha güçlü ama Sub Zero daha eşsiz, Scorpion diyim 1 2 Yorumla theghost278 +1 yıl Bende kararsız kalıyorum bazen, oyundan oyuna değişiyor aslında hangisini daha çok sevdiğim :D Yorumla XPhazonZero +1 yıl Evet Sub Zero'yu aslında daha çok beğeniyorum ama scorpion daha güçlü dedim gibi Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Scorpion tabiki. Ben soğuğu da, soğukluğu da sevmem :D 1 0 Yorumla
Twining17 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl yahu zaten bunlar kardeş karakter değil miydi? İndir kolla aşağı tekme tuşuna bas bırak sürekli (sarı)yaşımı da ortaya çıkaracaksın 1 0 Yorumla
robohunter351999 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Get Over Here!!https://www.youtube.com/embed/IZjz6FVyRIg 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Scorpion 1 0 Yorumla
Müzisyen_81 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Ateşin içinde doğan adam tabiki Scorpion. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Scorpion 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. Sub-Zero. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Scorpion daha güçlü ama Sub Zero daha eşsiz, Scorpion diyim
Bende kararsız kalıyorum bazen, oyundan oyuna değişiyor aslında hangisini daha çok sevdiğim :D
Evet Sub Zero'yu aslında daha çok beğeniyorum ama scorpion daha güçlü dedim gibi
Scorpion tabiki. Ben soğuğu da, soğukluğu da sevmem :D
yahu zaten bunlar kardeş karakter değil miydi? İndir kolla aşağı tekme tuşuna bas bırak sürekli (sarı)
yaşımı da ortaya çıkaracaksın
Get Over Here!!
https://www.youtube.com/embed/IZjz6FVyRIgScorpion
Scorpion
Ateşin içinde doğan adam tabiki Scorpion.
Scorpion
Bence sub zero.
Sub zero 🌪️
scorpion daha güçlü
Subzero tabii ki. 🍬
Sub-Zero.
Sub Zero
Scorpion