''Bence'' kitap okumaktan, sinemadan farksız keyif veren her şeye para yatırılır. Tabii ki kişinin finansal özgürlüğüne ve seçimlerine göre değişkenlik gösterebilir. 🍬 Oyun türü hedefleriniz fark etmez... Oyunlara para yatırmak, oyun satın almak hakkında düşünceleriniz neler?düşünüyorum, öyleyse varım.
Doğru, düsüncene katılıyorum kişinin kendi finansal durumuyla alakalı oyun aldım ve oyunlara para da yatırdım:) bana biri gelip oyuna para yatirilir mi dedigi zaman bende sigaraya para verilir mi diyorum olay kapanıyor 😁😅
Yani gerekli oluyor elbet şimdi onlara da saygı duyuyorum yani onlara garip geliyor olabilir gereksiz geliyor olabilir ama insanlar düşünmüyor ki kendilerinin de para harcadığı ve başkaları tarafından gereksiz görülen alışkanlıkları var kimse kimseyi yargilamasın demiyorlar direkt saldırıya geçiyorlar :)
Çekmez olur mu ayrıntılar önemli ki zaten göze çarpıyor 😂😂 sana özgü bişey baskasinda görmüyorum zaten :) gizliden bişey paylaşsan lolipop atsan derim yani bu bizim gamer jsndd
şimdi yeni bir envanter alınabilir ama bu alınan envanter oyuncuyu kurtaracak mı mesela bir zırh alındı diyelim bu zırh dayanıklı mı veya hilecilere karşı bu zırh dayanacak mı yoksa çöp mü olacak aslında oyun içinde envanter almak biraz riskli bir durum çünkü daha fazla eşya alanlar daha avantajlı olur bu da diğer oyuncuyu zora sokar artık ne alırsa alsın işe yaramaz onun için pek sıcak bakmıyorum bu duruma
Dediğin gibi sonuçta bu bir zevk. İnsanların bazıları bundan keyif alıyor ve gündelik yaşamlarından bu alanda harcadıkları zaman gibi harcadıkları bir para da var. Anlaşılabilir bir şey bence.
Şöyle daha çok Lol hesabımı keyfi kastım sonra hrsap büyüdü kur arttı lol den sıkıldım diyelim hesabı satarım içinde bir sürü efsanevi kapalı vb kostüm var ona göre de bi fiyat çekerim nsksksk şampiyonlar şampiyonu riven a kadar var bu arada değerli olan sonra çıkan değil
aslında saçmalık değil de normal abur cubur alan birisi gibi düşünmek lazım ama daha tuzlu bir fiyat ödüyorsunuz ve bir zaman sonra oyunu almak mantıksız gelebiliyor maalesef