Gamer Ramazan ayında sahura kadar oyun oynayacak mısınız? İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sahura kadar oyun oynayan ekip kendini belli etsin, hangi oyunu oynamayı düşünüyorsunuz? Ramazan ayında sahura kadar oyun oynayacak mısınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
srwhiskey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Maalesef , bilgisayarım başka şehirde ben başka şehirde mesafeler.. :D 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Son 4 senedir sahura kadar hep ders çalıştim bu senede oyle olacak mecbur seneye umarim öyle olmaz 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Gamer konusunda 480 cevap paylaştı. Geçen ramazanda birçok oyun arkadaşı edindim. Bu sene bakalım 1 0 Yorumla
MSGamerGordon Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Oruç tutamıyorum maalesef. Valorant ve Strateji oyunları oynamayı düşünüyorum bütün gece 😎🎮 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ramazan ayında sahura kadar oyun oynarım 0 0 Yorumla
Queen_of_Games Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Evet arkadaşlarla birlikte toplanıp oynayacağız. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Eskiden olsa evet ama çalıştığım için hayır. 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır başka planlarım var okuma falan yapıcam 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır oynadığım oyun yok şu anda nedense 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oynamadım 😅😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Maalesef , bilgisayarım başka şehirde ben başka şehirde mesafeler.. :D
Son 4 senedir sahura kadar hep ders çalıştim bu senede oyle olacak mecbur seneye umarim öyle olmaz
Geçen ramazanda birçok oyun arkadaşı edindim. Bu sene bakalım
Oruç tutamıyorum maalesef. Valorant ve Strateji oyunları oynamayı düşünüyorum bütün gece 😎🎮
Ramazan ayında sahura kadar oyun oynarım
Evet arkadaşlarla birlikte toplanıp oynayacağız.
Eskiden olsa evet ama çalıştığım için hayır.
Hayır başka planlarım var okuma falan yapıcam
Hayır oynadığım oyun yok şu anda nedense
Film izlemeyi düşünüyorum oyundan ziyade
yok, sahura kadar çalışacağım..
😄 Düşünmedim
hayır
Evet
tabii ki evet.
Evet garanti
Oynamadım 😅😅
Hayır