Siz kaç kere yeniden başlayıp, bitirirsiniz?

GTA vice city e kaç defa başladım bilinmez ilk görevleri hep hoşuna gitmiştir (bina patlatma görevi hariç😄)😇
GTA 5 e 3 defa sevdiğim için başlamıştım ilk oyunu aldığım da, zaten ps kafe de oynamıştım görevleri biliyordum yani sonra ban yiyince bir de ssd ve ekran kartı zarar gördüğü için dahada oynamadım indirmedim bile bilgisayara
Bir de Assassin's Creed2, 2 defa oynadım 2. Oynayışımın sebebi oyunu sevdiğim için 😄 şimdi de AC Brotherhood u aldım ona bir göz atacağım 😇
oyunun ne kadar zorluk seviyesi varsa o kadar yeniden başlarım
ama bu demek değil tüm zorluk seviyelerini bitirdiğimde oyunu tekrar oynamam
araya biraz mesafe koyarım ondan sonra tekrar başlayabilirim :)
Gta 5 en az 5 kere bitirdim şu an tekrardan başladım. Assassin's Creed serisininde 4 ya da 5 oyununu en az 10 en fazla da 30 kere bitirdim, birde Prince of Persia serisi de 10 küsür ya da 20 küsür defa bitti. ... Hikayeleri sarıyor çünkü...
//Şu Michael'ın ve Ezio'nun yakışıklıklarına bak birde 🥺❤

Sen bu Ezio'ya takmışsın kafayı. Manyak manyak millete omuz atıp paralarını çaldığını da unutmadım. Hikayeyi bitirip hala çatıdan çatıya atlayan Assassin Creed bağımlısı seni. :D
Djjdhhdjfh kıskanma en azından çatıdan çatıya atliyor 😂😂😂
Tamam :D
Cevap
9Cevap
Bir çok kez yeniden başlarım
1 defa bitirdiğimde 2 ci defa oynamaya sarmıyor bırakıyorum , genelde bitirdiğim oyunları oynamam bir daha :))
En fazla bir ya da iki defa bitiririm. Sonra insan sıkılıyor ya. Gerçi oyunlar ile aram yok ya neyse.
Dark Souls 3'e belki 6 kere yeniden başlamışımdır. Aynı durumu şimdi de Elden Ring'te yaşıyorum. Yine düştük bir batağa bakalım. :)
ps olsaydi last of us kaç kere bitirirdim bilmiyorum
Super Metroid'i 5-6 kez veya daha fazla bitirdim
Gta san andreas'i 5 kere bitirmiştim (sadece 1 turu hileli oynamıştım)
onun dışındada hikayesini beğendiğim oyunlar var ama 1den fazla kez bitirdiğim yok başka
İki kez. Hakkını tam olarak veremediğimi düşündüğüm oyunları bir daha oynuyorum.
Defalarca yeniden başlayabilirim
Her 5 yılda bir geri oynarım
10 sene sonra ancak nostalji olsun diye
10larca ahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?