Gamer Daha önce hiç PUBG oynadınız mı? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Oyun oynamayı seven herkes muhakkak bir kez de olsa denemiştir diye düşünüyorum😂 Daha önce hiç PUBG oynadınız mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Oynadim ama sevmedim, counter strike oynarim ayda yilda bir 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çoook oynadım ama şu aralar ağır silah bölümü yok noldu ona bilmiyorum 1 0 Yorumla
Mr-Blake Takip Et Xper 4 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Önceden PUBG oynardım. Fakat belki hafta da bir girerdim. Pek sarmıyordu.Sonra Call Of Duty Mobile çıktı. PUBG çöp kutusuna, Call Of Duty baş köşeye geçti. 😁 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Bizim zamanımızda pubg yoktu Knight online vardı 0 0 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ajdjdkd oynadım ama pek beceremedim o yüzden bıraktım fjfm 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mobil versiyonunu çok oynuyordum. Squad rankı elmas yapmıştım, sonra bıraktım. 0 0 Yorumla
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Askerde komutanlarımla oynuyordum askerliğim bitince bıraktım 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet oynadım hem de çok 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oyunu indirmem ile silmem aynı gün olmuştu 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 925 cevap paylaştı. Evet ama tek sarmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Oynadim ama sevmedim, counter strike oynarim ayda yilda bir
Çoook oynadım ama şu aralar ağır silah bölümü yok noldu ona bilmiyorum
Önceden PUBG oynardım. Fakat belki hafta da bir girerdim. Pek sarmıyordu.
Sonra Call Of Duty Mobile çıktı. PUBG çöp kutusuna, Call Of Duty baş köşeye geçti. 😁
Bizim zamanımızda pubg yoktu
Knight online vardı
Ajdjdkd oynadım ama pek beceremedim o yüzden bıraktım fjfm
Mobil versiyonunu çok oynuyordum. Squad rankı elmas yapmıştım, sonra bıraktım.
Askerde komutanlarımla oynuyordum askerliğim bitince bıraktım
Evet oynadım hem de çok
Oyunu indirmem ile silmem aynı gün olmuştu
Prof oynuyorum halen.
Oynadım halen oynarım
Bir ara bağımlısıydım
Evet ama tek sarmiyor
Kitabını yazdım
Evet hâlâ arada sırada oynarım
Hala oynarim arada
Ne gerek var 😏
Hiç oynamadım