Sevgilim bazen şakayla karışık "Aşkım ben Discord kızıyım" falan diyor anlamını sorduğumda da boş ver diyor. Biraz araştırdım sanırım sesli bir uygulamaymış Discord. Peki Discord kızı nedir kimlere denir?
Sevgilim kendine sürekli "Discord kızı" diyor, Discord kızı ne demek?
Bonjour! Discord kızı tabiri kızların bir tık sevgiliden sevgiliye atlaması üzerine söylenmiş bir söz. Yani kızların sürekli birileriyle konuşması, tanışması ve hatta sevgili olması derecesinde bir olaydan oluşuyor. Sürekli başkalarıyla konuşuyorsa bu sözü sana söylüyordur. Ne derece ciddi söylüyor bilmiyorum tabi. Tabir olarak o. Yanlış bir şey söylemek istemem tabi ama benim bildiğim DC kızı buna deniyor. Saçma bir söz. Kişisine bağlı bir olay. Sırf Discord kullanıyor diye böyle bir şey yapıcak hali yok bir insanın. <3
discord genelde gamerların oyun oynarken kullandığı sesli bi uygulama. Sunuculara girip insanlarla tanışıp konuşabiliyorsun. Kaç senedir dc kullanıcısıyım discord kızı diye bi tabir duymadım. Sevgilin gamersa süreklü orada vakit geçirdiği için söylemiş olabilir.
Belgeselimizin bu bölümünde DC Kızları Bu hanımefendiler tabiri caiz ise beyefendilerin çok fazla yoğunlukta olduğu sunucularda tek kız olarak kendilerini prenses gibi hisseden öte yandan bu beyefendi yoğunluğundan kaynaklanan yüksek testosteron hormonu ile beraber gelen var olan tek hanımefendinin gönlünü kazanmaya çalışmasıyla beraber hanımefendinin kendini dünyanın en güzel kızı ver ulaşılamaz sanmasıyla beraberinde çoğunluk ile aşırı kilolu olup güzel sesleri ile avlarını köşeye sıkıştırırlar. Bu türü tehlikeli kılan özellikleri ise konuştuğu herkese sanki ondan hoşlanıyormuş izlenimi vererek tuzağa düşürmesidir. Bu aşamada gerçekleşen olaylar ise bebeksi konuşmak-trip atmak-sürekli gülmek-kısık sesle seksi konuşmalarıdır. Avladığı beyefendileri sömürürler ver bir sonrakine geçiş yaparlar.
Dc kızı ne ya, sevgilin herhalde ağır ergen. Dc'yi genelde sohbet için kullanıyorlar. Demek ki sevgilin herkesle sohbet ediyor orada
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yorumlara baktim, herkesten igrendim.. discord bilgisayar oyunlarini oynayanlarin oyun oynarken kullandiklari sesli bir uygulama.. evya discorddan oyun da oynanabiliyor.. Oyun oynama prosuyum demek istemis.