Oyunlar bizim sıkıcı bir günümüzü alıp götürürken bir yandan da sinirimizi bozabilir. Özellikle de online (çevrimiçi) oyun oynadığımız zaman çünkü toxic dediğimiz oyunu oynayamayan ve her yere sataşanlar gibi veya hileciler gibi şahıslar çok karşımıza çıkabiliyor. Bu durumda bizlerde oyun oynamaya karşı isteksizlik veya oyunda haksız yere banlanma sebebi doğurabiliyor. Bu da bizi hem üzüp hem de sinirlendirebiliyor. Siz böyle insanlarla karşılaştınız mı? Karşılaştıysanız sizin sinirlenmenize sebep oldular mı?
Hileler çok, araplar çok, reelde rahat rahat küfür edemeyenler orada rahat şekilde küfür edebiliyor. Ayrıca oyunda kız olunca onunla muhabbet etmeye çalışmalar falan itici. Bence bu yüzden uzak durmak gerekir.
Ben gerçek hayatta arkadaş çevresi olmayan birisiyim. En azından oradayken insanlarla iletişim halinde olmuş oluyorum. Normal bir sohbet uygulamasında bulmaya kalksam çoğu kişi abaza oluyor ve ciddi bir zaman kaybı oluyor ama oyun oynarken gerçekten çok güzel arkadaşlıklar ediniyorum. Dertleştiklerim falan da çok oluyor. Ayrıca sinirlendiğimde ya da heyecanlandığımda çok ciddi anlamda titreme oluşuyor. Bu durumda da böyle ortamlarda kendimi geliştirme şansı buluyorum. Sinirlendirseler de heyecanlı oluyor :D Yakında üniversiteye başlayacağım ve umarım gideceğim yerde güzel arkadaşlıklar edinirim.
online oyunlar tanımadığın çeşit çeşit ağzı bozuk sinirli ergen insanları muhataba aldırıyor ve bu durum çok sinir bozucu olabiliyor bu yüzden online oyun oynamam kafam rahat :)
hikaye oyunları güzel olsa bile biryerden sonra sıkıyor. İnsanın arada canı rekabet çekiyor ve ya sosyal oyun oynamak istiyor ama asıl mesele böyle oyunlarda mentalini korumakta
hile, toxic oyuncular muhakkak oluyor insan sinirleniyor elbette fakat beni oyundan soğutmak için yeterli bir sebep değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Online oyunlarda kendimi cok kaptirdigim icin vaktimi ve emegimi cok alabiliyor, gecen zamanin farkina olamayabiliyorum. Oyuncu kisilsr duygularimi etkileyemez ama oyunun kendisi, rekabet ve zevk faktoru gunumu etkileyebiliyor.
Masa üstü sistemim de Asus 27'' inçlik monitörüm var, mouse Asus Rog Gladius 2 Origin, klavye Steelseries Apex 5 ve kulaklığım da Steelseries Arctis 5, kasamın markası Skywalker , grafik kartım Asus Rog Strix Geforce RTX 2060 Super, anakartım Gigabayt z390 D , ssd Samsung v-nand ssd 970 evo nvme m.2 ve ramim de Corsair Vengeance Lpx 32 gb (2×16 gb) ddr4-3200 cl16 .