Eski işletim sistemlerine uyumlu olduğu için dikkat et virüslü site çok ve sahte link. Windows 8 ve 10 da çalışmaz. O nedenle Volfied Dosbox olarak arat ya da bu tip oyunların yanına DosBox olarak yazıp öyle arat.
Volfiedi burdan güvenle indirebilirsin. Bu arada bitirdim :D
Volfied ve Aladdin cok severdim bunlari, Prince of Persia, Battle Arena Toshinden, Blues Brothers, Prehistorik, Mario. Bunlar bayagi eski oyunlar tabii. Daha da vardi da aklima gelmiyor. Volfied'i falan hala arada oynarim.
FIFA 99, age of empires, delta force, carmegeddon 2, midnow madnes 2 oynardim evde. Sonra internet cafe ye açılınca CS hilf life falan oynadım. şu an oynadiklarim GTA 5, pupg, CS go, forza horizon 4, Euro truck 2, age of empires 3 ve Cities skylines
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şu an 1 incisi hala yüklü bende, geçenlerde özlediğimi fark ettim, indirdim :)
Volfied.
Bende indireceğim ☺
Eski işletim sistemlerine uyumlu olduğu için dikkat et virüslü site çok ve sahte link. Windows 8 ve 10 da çalışmaz. O nedenle Volfied Dosbox olarak arat ya da bu tip oyunların yanına DosBox olarak yazıp öyle arat.
Volfiedi burdan güvenle indirebilirsin. Bu arada bitirdim :D
https://www.freegameempire.com/games/Volfied
Volfied ve Aladdin cok severdim bunlari, Prince of Persia, Battle Arena Toshinden, Blues Brothers, Prehistorik, Mario. Bunlar bayagi eski oyunlar tabii. Daha da vardi da aklima gelmiyor. Volfied'i falan hala arada oynarim.
Mario hariç hiç birini duymadım. Ne tür oyundu onlar?
Ben FIFA 99, age of empires, delta force falan oynardım
Ms-dos oyunları. 2000'li yillarin baslarinda oynardım, o yillar geldi aklima bayagi küçüktüm o zamanlar.
Benim bahsettiğim oyunlar da 2000 lerin başı ama MS-DOS oyunları değil normal Windows
Bu oyunlarin çıkışları 80'lerin sonudur aslinda, bizim ulkeye biraz gec geldi muhtemelen.
Hmm bilemem onu. Ama çok iyiydi o zamanın oyunları. Şimdi ki oyunlar grafikler sayesinde oynanıyor
Tabii o zamanin verdigi zevk baska, aklima gelince bile o hissi verdi.
Sabah uyanınca kalkıp açardım bilgisayar i oynamak için
Biz gece bile oynardık.
Gece saatin nasıl geçtiğini anlamazdın. Gerçi geçen de oynadım saat 5 buçuk olmuş bi anda
FIFA 99, age of empires, delta force, carmegeddon 2, midnow madnes 2 oynardim evde. Sonra internet cafe ye açılınca CS hilf life falan oynadım.
şu an oynadiklarim GTA 5, pupg, CS go, forza horizon 4, Euro truck 2, age of empires 3 ve Cities skylines
İnternet sitelerinden oynadığım bounce vardı. Bilgisayar oyunu olarak da GTA favorimdir
Tarzan bide dsmarttan kumanda ile oyun oynardık komşunun oğluyla hshssh sırf o oyun için onlara giderdim
benim topuk kırmaca portokalı koru ve neşeli dondurma vardı
onları severdim
ve tabi ki purple place unutulmaz
Silkroad...
Çevrenin etkisi olsa gerek. Yaşıtım çoğu kişi CS, Half-life, GTA falan oynarken ben Silkroad oynuyordum...
Pac man Alaaddin süper mario çok severdim tenis vardı onuda severdim
Gta oynardım. Hiçbir görevi yapmayıp deli gibi araba sürerdim sadece.
Cs 1.6
Süper Mario severim Alaaddini ben de oynamıştım bir de bir oyun vardı tanklı bir şeydi bir de dük mü ne vardı adı yanlış hatırlamıyorsam.
GTA Vice City, FIFA 2001, God of War ilk aklıma gelenler bunlar.
Luxor idi ismi galiba
Super Mario
Mario ve Barbie giydirme
İnanılmaz Barbie giydirirdim
Center barbie oyunu topuk kırmaca vs.
Spider-man 2 ve Half Life
Power Rangers ve Robocop
Pheristoric, descent, doofus, alley cat
Stardoll oynardım ben.
ateş ve su
Şey benim Stardoll'du hahahahhaha
stardoll, gta
Gta5 hala oynuyorum
@murattiii bende oynuyrum arada
Dave vardı sanırım taa o zamanlar :D
Gta.
Hangisi
Mortal Kombat 4
plants vs zombies 👌👌
Benimde en sevdigim bide onları oruntu gibi dizereim
Star doll💕
Kedi köpek dalasi ve ateş su
crash vardı çok güzeldi
GTA Vice City
GTA oyunuydu.
FIFA 2005 <3
FIFA 99 efsanedir
O da güzel ama frikikten çekilen her şut gol oluyor aşırı abartılı :)
Olmuyor nerde oluyo öyle. Sadece falso çok veriliyordu kaleyi tutarsa gol oluyodu
Tamam başkan niye kızıyon ya yanlış hatırlamış olabiliriz yani ne var bunda
FIFA 2005
GTA San Andreas ve Need for Speed i de buna ekleyebiliriz