Bir oyun vardır yüzlerce kez oynamışsınızdır, bitirmişsinizdir veya "Tamam yeterince oynadım." deyip yine belli bir ara sonra tekrardan başladığınız olmuştur. Peki bu oyun hangisi?
Ben cevap vereyim ne kadar eskise de böyle yeter artık deyip yıllar sonra yine oynama isteği oluşturan ve oynayınca özlemiş olduğumu hissettiren oyun Metin 2.Bu oyunun başka bir havası var. Ezbere de bilsem oyunu yine yıllar sonra açar oynarım. Nedir geri döndüren bilmiyorum ama tahminlerim var elbette!
İlk tahminim yıllar önce popüler olan bir oyun, İkinci tahminim oynanışı ve bu tarzı sevdiğim, Ve son tahminim oyunun müzikleri ve atmosferi...
Evet benim de var, görüşte belirteceğim.
Hayır, bitirdiğim oyunu tekrar oynamam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Bıraksam da bitirsem de yine de oynarım!" dediğin oyun hangisi?
Benim icin de Metin2' nin ayrı bir yeri var. Oynadığım ilk oyun olduğu içindir belki de yeri ayridir bende. Artik eskisi gibi yoğunluk olmasa da Metin2 gibi vibe veren bir oyun bulamiyorum. Bu arada yeniden merhaba znzmzb. Soru karşıma cikinca kayıtsız kalmak istemedim :)
Selam 😊 Tekrardan hoş geldin o zaman 😊 Çok güzel yorumlamışsın 😊 Benim içinde yeri ayrı oyunun müziği olsun ve zamanımın en popüler oyunuydu. Böyle sanki oyundan beklediğim her şeyi veriyordu bana Metin2 😊 Müziği olsun, oyun motoru olsun, karakterleri olsun, becerileri olsun birde savaş oyunu kılıçlı olunca çok sevdiğim oyun haline geldi 😊 Bir ara yine oynayacağım 😊 bu arada en sevdiğim karakter hep sura olmuştur 😊
Evet gerçekten cok popülerdi 😄 hatırladığım kadarıyla televizyonda haberleri yapılıyordu çocuklarınıza oynatmayın diye. Tabi bizimkilerin de işine geldigi için hemen oyunu silmislerdi 😕 her aklima düştüğünde yeniden oynarim o zamanların inadina 😄
Metin 2, knight online, Wow vs.. bunlar eskiden bağımlılıktı ama şu sıralar lost ark da listeye eklenecekmiş gibi. Son levele geldikten sonra başka bir class da hero kasacağım , kesin.