GTA 5 oynarken çalan müziği beğendiysem Social Club'ımda paylaşıp oyun sonrasında müzikleri playlistlerime eklerim. Hiç şüphesiz Rockstar'ın oyuncular için yaptığı en güzel özellik diyebilirim. Teşekkürler Rockstar.
Oyunlarda çalan müzikler hoşunuza giderse, kaydedip daha sonra dinler misiniz?
Evet dinlerim Assassin's Creed 2 Jesper Kyd müziklerini indirdim ve 1.6 oynarken beni iyi bir havaya sokuyor özellikle de Earth ve Ezio's Familys gibi müzikleri beni rahatlatıyor dinlemek bile içini rahatlatıyor 😌
Bir de eski internet oyunlarından Sift Heads serisinin World Act 2. Oyununun Z-trip in müziği olan Snake eyes dinliyorum o da ayrı bir havaya sokuyor güzel müzik ve Kidd Crisis - All My life dinliyorum 😇
Oyun müzikleri çok güzel yapımcıların da ellerine sağlık 😇
Evet dinlerim. Mesela portal 2 oyununda bir radyodan çalan exile vilify şarkısını bazen açar dinlerim. Bir başka örnek büyük ihtimalle GTA 3 ya da GTA San Andreas oyununda radyoda çalan bir şarkı vardı Rising to the Top isimli bir şarkı. Bunu da bazen dinlerdim. Hatta aslında kendim için yeni bir rapper keşfetmiş olmustum başka şarkılarını da dinlemeye başlamıştım 😇. Bu ikisi var sadece örnek olarak.