Gamer Telefonunda hangi oyunlar yüklü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Telimde sadece 3 oyun yüklü oyunları sayıyorum Gta viceGta sanCarmegeddon Ya sizde ne yüklü Telefonunda hangi oyunlar yüklü? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Pugb oyunu yüklü 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bende vaziyet bu. Wattpad ve discordu saymazsan😝 1 0 Yorumla
Romaldo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sadece Lords mobile onu da ilerledim diye bırakmak istemiyorum arada sırada giriyorum 0 0 Yorumla
İleri-Görüşlü-Miyop Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl age of history I ve age of history II. ama 1. yi pek oynamiyorum 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. 25-30 adet oyun var 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok yok ya üç tane filan var 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl legends of runeterrawild riftchess online 0 0 Yorumla
girlyyy1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Subway Surf hungry shark hahahd 0 2 Yorumla girlyyy1 +1 yıl Gta yı da veletler oynuyor XD Yorumla girlyyy1 +1 yıl Sürekli oynamıyorum zaten sıkılınca oynuyorum çocukların oynadığı bir oyun olması oynamayacağım anlamına gelmez. Çocuk ruhlu bir insanım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trivia crack Romance club101 0 5 Yorumla Yasinysn3207 +1 yıl 101 de kapışak mı ciplerini alayım hemencik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük konuşuyorsunuz ciplerinizi alınca ağlamayın Yorumla Yasinysn3207 +1 yıl Hihihih güldürmeyin beni lütfen 🤣🤣🤣 peşete uzatmak zorunda kalmayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülerken ağlama yeteğiniz varken kullanın bosa gitmesin tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve evet uzatabilirsniz burnunu filan silerim😏 Yorumla
Nickbulmakcokzormuş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Free fire, Sims. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sims pcde daha iyi kanka Yorumla Nickbulmakcokzormuş +1 yıl Evt çok oynamiyorm knk dekorasyon yapmak için oynuyordum Yorumla
seheryelii0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Subway surfers 1 1 Yorumla SSerkannnnnn +1 yıl Sende bendensin ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pugb oyunu yüklü
Bende vaziyet bu. Wattpad ve discordu saymazsan😝
Sadece Lords mobile onu da ilerledim diye bırakmak istemiyorum arada sırada giriyorum
age of history I ve age of history II. ama 1. yi pek oynamiyorum
25-30 adet oyun var
Çok yok ya üç tane filan var
clash of clans okey wildrift
Hiçbir şey yüklü değil
Hiç oyun yok oynamıyorum.
legends of runeterra
wild rift
chess online
Subway Surf hungry shark hahahd
Gta yı da veletler oynuyor XD
Sürekli oynamıyorum zaten sıkılınca oynuyorum çocukların oynadığı bir oyun olması oynamayacağım anlamına gelmez. Çocuk ruhlu bir insanım
game of sultans var sadece..
Trivia crack
Romance club
101
101 de kapışak mı ciplerini alayım hemencik
Büyük konuşuyorsunuz ciplerinizi alınca ağlamayın
Hihihih güldürmeyin beni lütfen 🤣🤣🤣 peşete uzatmak zorunda kalmayım
Gülerken ağlama yeteğiniz varken kullanın bosa gitmesin tabi
Ve evet uzatabilirsniz burnunu filan silerim😏
Free fire, Sims.
Sims pcde daha iyi kanka
Evt çok oynamiyorm knk dekorasyon yapmak için oynuyordum