Gamer Hadi oyun oynayalım canımız sıkılmasın? Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor bana uc kelime soyle hangi ildesin tahmin ediyim ama zor olsun 😂 Güncellemeler+1 yıl delisi leblebisi ve koftesi 🤭 bulun bakalim ben neddeyim Hadi oyun oynayalım canımız sıkılmasın? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Çok kolay olacak Şehitlik, aynalı çarşı , yeni köprü 😏 0 3 Yorumla Pnrakgl +1 yıl Çanakkale 🥰 Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Evett geçici adresim 😊 Yorumla Pnrakgl +1 yıl tadini cikar 😂 Yorumla
ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Kız kulesi boğaz köprüsü mısır çarşısı çok zor lan bu 0 5 Yorumla Pnrakgl +1 yıl aa zor oldu ya ipucu versene kanka 😂 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Başı is sonu bul Yorumla Pnrakgl +1 yıl kesin erzurum 😂 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Oha nasıl bildin lan olum varya medyum gibisin Yorumla Pnrakgl +1 yıl 6 inci hissim cok kuvvetlidir ya 😂 Yorumla
Ozelsirdas Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Kuru ayaz, beton, yakisikli erkekler :) 1 6 Yorumla Pnrakgl +1 yıl Ankara Yorumla Ozelsirdas +1 yıl 😊😊😊 Yorumla Pnrakgl +1 yıl buldum mu 😂 Yorumla Ozelsirdas +1 yıl Evetttt tebrik ederim Yorumla Pnrakgl +1 yıl hemserim Yorumla Ozelsirdas +1 yıl Aa hemserim Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kar helvası kabak fındık desem 0 24 Yorumla Pnrakgl +1 yıl giresun ya da ordu Yorumla uzun327ince +1 yıl Ordu Yorumla Pnrakgl +1 yıl findik ortaligi karistiriyor guresun diyor bizde iyi ordu diyor bizde daha iyi Yorumla uzun327ince +1 yıl Evet kabak dediğinde ordu gelir aslında ordulu Lara kabakçı lar derler Yorumla Pnrakgl +1 yıl bilgi sahibi olmus oldum bilmiyordum Yorumla uzun327ince +1 yıl sen nerelisin bulamadım ben seni leblebi deyince Çorum gelir ama köfte kafamı karıştırdı İzmir de olur Yorumla Pnrakgl +1 yıl corumun koftesi meshurdur ama corumlu degilim bende sana üç ipucu veriyim kalabalik beton yuvasi kecisi bil bakalim nereliyim 😂 Yorumla uzun327ince +1 yıl Antalya mi yoksa Yorumla Pnrakgl +1 yıl olmadi kuru ayaz desem Yorumla uzun327ince +1 yıl Ankara nin ayazı mi acep 😘😘 Yorumla Pnrakgl +1 yıl aynen ustune bastin 😂 Yorumla uzun327ince +1 yıl Çok şükür bildim yav 🤣🤣 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂 kisaca baskent deseydim bilirdin Yorumla uzun327ince +1 yıl Kesin deniz yok deseydin de bilirdim sanki 🤭🤭 Yorumla Pnrakgl +1 yıl deniz olmayan yer cok mesela denizli sadece adinda var 😂 Yorumla uzun327ince +1 yıl Evet ama ben sade Ankara 'yı biliyom deniz olmayan meşhur 🤣🤣🤣 halam var Ankara 'da ondan 🤭 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😂 azcik gez dolaş bence Yorumla uzun327ince +1 yıl Azcik parayı bulayım Türkiye turu yapcam canım 🤣🤣🤣 Yorumla Pnrakgl +1 yıl o ne ki 😂 Yorumla uzun327ince +1 yıl Türkiye'nin bütün iline ilçesine gidip gezcem 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl valla paranin ne oldugunu gormedim ama insallah gezersin Yorumla uzun327ince +1 yıl Bir gün bizde görürüz o parayı canım inşallah Yorumla Pnrakgl +1 yıl umudum kalmadi 😂 Yorumla uzun327ince +1 yıl Umudu kesme canım Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl En sakar ili 😅😂😅😂 0 9 Yorumla Pnrakgl +1 yıl sakarya diycem ama cok igrenc bir espri olur kanka 😂 Yorumla SAblaK +1 yıl İğrenç espri olsun diye dedim bende 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😂 kupa kazandiniz ve 0.00001 dolar 💰 biriktir lazim olur 😂 Yorumla SAblaK +1 yıl En son bitcoinde o kadar vardı yaaa 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl ay cokmus bozdur bozdur harca 😂😂 banada gondersene ecik 🤭 Yorumla SAblaK +1 yıl Daha ne kadar bozayım 😂😂 iban alıyım 😅 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😂 azicik daha degerlensin sonra at 0.00002 olunca 0.00001 benim 0.00001 sennin 😂 Yorumla SAblaK +1 yıl Kardeş payı yapıcaz yani 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl yani ama kardes payi yaparken heo bana yok sana olacak 😂 kayserili gibi Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl trafik beton mutsuzluk 0 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl İstanbul ve Ankara 😥 Yorumla FakDıSistım +1 yıl İstanbul Yorumla
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Kızı, tozu, horozu 😂 0 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl denizli 😂 Yorumla Ahmet_E +1 yıl Horozu demeyeydim eyiydi 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl he kiz diyimce aklima İzmir geldi 😂 Yorumla Ahmet_E +1 yıl Farkettim 😂 Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl kuspa tepesi dosma ve turbo 😂 0 6 Yorumla Pnrakgl +1 yıl onlar ne ki 😂 Yorumla mrcakir53 +1 yıl 😂😂😂😂 e zor olsun dedin 😂 Yorumla mrcakir53 +1 yıl ozaman çay olsun hadi 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl aa rize 🥰 Yorumla mrcakir53 +1 yıl yaa rize 😂😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl cok guzel yermis ama gormedim Yorumla
Senlikvar1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Trafik kalabalık balık ekmek 0 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl İstanbul 😊 Yorumla Senlikvar1 +1 yıl Yesss Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Renk, Sahil, Kalabalık 0 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl İstanbul ? Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Yep, kolay oldu sanırım Yorumla Pnrakgl +1 yıl kalabaliktan buldum 😂 ya İstanbul ya Ankara dedim ama sahilde vardi Ankara'da sahil yok Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Keyifliydi:) sohbet etmek için vaktin var mı Yorumla
Kuuuzzeeeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kanka aynı yerdeyiz jfjfkfirmfkfm 0 1 Yorumla Pnrakgl +1 yıl hemserim 😂 Yorumla
beyaz_zenci20cm Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Benim olduğum yerde sungurluda tabiki. 0 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl aa hemserim Yorumla beyaz_zenci20cm +1 yıl Evet tanışalım mı Yorumla beyaz_zenci20cm +1 yıl Pınar Yorumla Pnrakgl +1 yıl efem Yorumla
eaasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Galata başakşehir Bağcılar 0 15 Yorumla Pnrakgl +1 yıl buda cok zor oldu 😂 Yorumla eaasln +1 yıl Tabikide zor ablam benim Yorumla Pnrakgl +1 yıl urfa 🥺 Yorumla eaasln +1 yıl Dint yanlış cevap gel yanıma gosyerim Yorumla Pnrakgl +1 yıl gelirsem soylerim kardeş Yorumla eaasln +1 yıl Eyw ablam benim Yorumla eaasln +1 yıl Corumm Yorumla Pnrakgl +1 yıl bildin ellam 😂 Yorumla eaasln +1 yıl Corumlularin içinde yaşıyorum Yorumla Pnrakgl +1 yıl valla ankaraliyim ama bende corumlularin icinde yasiyom 😂 Yorumla eaasln +1 yıl Kahraman Çorum hep bunu konuşurlar Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂😂 adi ustunde corumlu pek inanma onlara Yorumla eaasln +1 yıl İnanmıyorum ztn ablam Yorumla Pnrakgl +1 yıl he oyle yap %95 i yalanci Yorumla eaasln +1 yıl Yalncilar iyaniklar Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 930 cevap paylaştı. Kaşar patates künefe 0 14 Yorumla Pnrakgl +1 yıl hatay Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yok Yorumla Pnrakgl +1 yıl kasar diyince kars patates diyince nevsehir kunefe diyince hatay geliyor baskada gelmiyor. 😂 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Hepsini severim Yorumla Pnrakgl +1 yıl afiyet olsun 😊 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yok ki :( Yorumla Pnrakgl +1 yıl nerde yasiyon ki Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ankara Yorumla Pnrakgl +1 yıl memleketim 🤭 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Sen neredensin Yorumla Pnrakgl +1 yıl Keçiören Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Anlıyorum şimdi neredesin Yorumla Pnrakgl +1 yıl corum Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Anladım Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl Rus nataşa deniz 0 5 Yorumla Pnrakgl +1 yıl antalya? Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Evet en uzak ilçesi Yorumla Pnrakgl +1 yıl ilçesini nasil tahmin ediyim 😂 Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Kaş kanka Yorumla Pnrakgl +1 yıl tamam kanka 😊 Yorumla
mertcan3897 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl kale, meydan, mantı 0 5 Yorumla Pnrakgl +1 yıl gayseri ya da Sinop 😂 Yorumla mertcan3897 +1 yıl gayseri helal bee 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl 😂😂 manti demeseydin kesin bilemezdim Yorumla mertcan3897 +1 yıl kyamadim sana cok zor olmasin dedim 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl iyi yaptin kanka 😂 Yorumla
bircisimyaklaşıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl a. t. y 0 4 Yorumla Pnrakgl +1 yıl antalyami kanka 🥺 Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl profilime baktığın için teşekkür. :D Yorumla Pnrakgl +1 yıl yok sadece harflerden buldum 😂gerci ilk aklima gelen antakyaydi oda sehir degil 😂 Yorumla bircisimyaklaşıyor +1 yıl hahah Yorumla
Atom6EvreN Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl üç kelime 0 30 Yorumla Pnrakgl +1 yıl valla zor oldu biraz 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl zor olsun diye onu yazdım zaten :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl uzay 🤭 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl Zaten hepimiz Uzayliyiz :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl ozaman mars 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl Bir teoriye göre yaşam bir zamanlar Marsta başladi ve Dünyaya taşindi bu şaka değil teoridir eğer durum böyle ise hepimiz marsliyiz :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl sen burali degilsin onu anladim kanka 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl Ben bu dünyadan değilim zaten zeki bir kızsın bunu anlamişsin :) zeki kızlardan hoşlanirim :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl bende kendimi seviyorum 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl en önemlisi o zaten kendine saygi duyman ve sevmen hemen öyle dedim diye de şımarma :P Yorumla Pnrakgl +1 yıl dur iltifatin tadini cikariyim sonra simarmam 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl tadını çıkart bakalım her yerde denk gelemezsin bu sözlere :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl tamam arada yazarim sen edersin iltifat. 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl Ederiz yeter ki hak et daha çok güzel şeyler söylerim bunlar sorun değil yeter ki hak et karşiliği gelir :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl olur kanka hakkettikce yazarim sanan 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl hak etmek için yazman lazım yazmadikça nasil hak etmeyi düşünüyorsun? nasil bir mantalite :)) Yorumla Pnrakgl +1 yıl okumam yok ki nasil yazayim 😂🤨 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl sen merak etme Ben sana itinayla okuma yazma öğretirim :) olmadi diksiyon dersi vereceğiz napalim başa gelen çekilir :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl ahahaha olur tabi ogretmenim 😊 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl gözlerin çok güzel :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl oyle derler hatta babam essek gozlum der iyi mi der bilmem ama Yorumla Atom6EvreN +1 yıl iri ya ondan diyordur :)insan bi teşekkür eder :) Yorumla Pnrakgl +1 yıl thank you boys Yorumla Atom6EvreN +1 yıl ingilizce söylüyorsun bir de uyuz :P Yorumla Pnrakgl +1 yıl I dont speak turkish ı like speak engilish 👍 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl iyi bir zekisin dedim ayrı bir multiverse bağlandı o güzel kız :P aslında iyi kızdı Yorumla Pnrakgl +1 yıl okuma olmayanca ne yazdigimi bilmiom 😂 Yorumla Atom6EvreN +1 yıl ben sana öğreticem sabah yazarım uyucam şimditatli rüyalar görüşürüz Yorumla Pnrakgl +1 yıl tatli geceler Yorumla Atom6EvreN +1 yıl günaydın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çok kolay olacak
Şehitlik, aynalı çarşı , yeni köprü 😏
Çanakkale 🥰
Evett geçici adresim 😊
tadini cikar 😂
Kız kulesi boğaz köprüsü mısır çarşısı çok zor lan bu
aa zor oldu ya ipucu versene kanka 😂
Başı is sonu bul
kesin erzurum 😂
Oha nasıl bildin lan olum varya medyum gibisin
6 inci hissim cok kuvvetlidir ya 😂
Kuru ayaz, beton, yakisikli erkekler :)
Ankara
😊😊😊
buldum mu 😂
Evetttt tebrik ederim
hemserim
Aa hemserim
Kar helvası kabak fındık desem
giresun ya da ordu
Ordu
findik ortaligi karistiriyor guresun diyor bizde iyi ordu diyor bizde daha iyi
Evet kabak dediğinde ordu gelir aslında ordulu Lara kabakçı lar derler
bilgi sahibi olmus oldum bilmiyordum
sen nerelisin bulamadım ben seni leblebi deyince Çorum gelir ama köfte kafamı karıştırdı İzmir de olur
corumun koftesi meshurdur ama corumlu degilim bende sana üç ipucu veriyim kalabalik beton yuvasi kecisi bil bakalim nereliyim 😂
Antalya mi yoksa
olmadi kuru ayaz desem
Ankara nin ayazı mi acep 😘😘
aynen ustune bastin 😂
Çok şükür bildim yav 🤣🤣
😂😂 kisaca baskent deseydim bilirdin
Kesin deniz yok deseydin de bilirdim sanki 🤭🤭
deniz olmayan yer cok mesela denizli sadece adinda var 😂
Evet ama ben sade Ankara 'yı biliyom deniz olmayan meşhur 🤣🤣🤣 halam var Ankara 'da ondan 🤭
😂😂😂 azcik gez dolaş bence
Azcik parayı bulayım Türkiye turu yapcam canım 🤣🤣🤣
o ne ki 😂
Türkiye'nin bütün iline ilçesine gidip gezcem 😂
valla paranin ne oldugunu gormedim ama insallah gezersin
Bir gün bizde görürüz o parayı canım inşallah
umudum kalmadi 😂
Umudu kesme canım
En sakar ili 😅😂😅😂
sakarya diycem ama cok igrenc bir espri olur kanka 😂
İğrenç espri olsun diye dedim bende 😂
😂😂😂 kupa kazandiniz ve 0.00001 dolar 💰 biriktir lazim olur 😂
En son bitcoinde o kadar vardı yaaa 😂
ay cokmus bozdur bozdur harca 😂😂 banada gondersene ecik 🤭
Daha ne kadar bozayım 😂😂 iban alıyım 😅
😂😂😂 azicik daha degerlensin sonra at 0.00002 olunca 0.00001 benim 0.00001 sennin 😂
Kardeş payı yapıcaz yani 😂
yani ama kardes payi yaparken heo bana yok sana olacak 😂 kayserili gibi
trafik beton mutsuzluk
İstanbul ve Ankara 😥
İstanbul
Kızı, tozu, horozu 😂
denizli 😂
Horozu demeyeydim eyiydi 😂
he kiz diyimce aklima İzmir geldi 😂
Farkettim 😂
kuspa tepesi dosma ve turbo 😂
onlar ne ki 😂
😂😂😂😂 e zor olsun dedin 😂
ozaman çay olsun hadi 😂
aa rize 🥰
yaa rize 😂😂
cok guzel yermis ama gormedim
Trafik kalabalık balık ekmek
İstanbul 😊
Yesss
Renk, Sahil, Kalabalık
İstanbul ?
Yep, kolay oldu sanırım
kalabaliktan buldum 😂 ya İstanbul ya Ankara dedim ama sahilde vardi Ankara'da sahil yok
Keyifliydi:) sohbet etmek için vaktin var mı
Kanka aynı yerdeyiz jfjfkfirmfkfm
hemserim 😂
Çorum ama köftesi meşhur muydu 😀
bence gece uzun başka oyunlar bulmak lazım xd
Benim olduğum yerde sungurluda tabiki.
aa hemserim
Evet tanışalım mı
Pınar
efem
Galata başakşehir Bağcılar
buda cok zor oldu 😂
Tabikide zor ablam benim
urfa 🥺
Dint yanlış cevap gel yanıma gosyerim
gelirsem soylerim kardeş
Eyw ablam benim
Corumm
bildin ellam 😂
Corumlularin içinde yaşıyorum
valla ankaraliyim ama bende corumlularin icinde yasiyom 😂
Kahraman Çorum hep bunu konuşurlar
😂😂😂 adi ustunde corumlu pek inanma onlara
İnanmıyorum ztn ablam
he oyle yap %95 i yalanci
Yalncilar iyaniklar
Kaşar patates künefe
hatay
Yok
kasar diyince kars patates diyince nevsehir kunefe diyince hatay geliyor baskada gelmiyor. 😂
Hepsini severim
afiyet olsun 😊
Yok ki :(
nerde yasiyon ki
Ankara
memleketim 🤭
Sen neredensin
Keçiören
Anlıyorum şimdi neredesin
corum
Anladım
Rus nataşa deniz
antalya?
Evet en uzak ilçesi
ilçesini nasil tahmin ediyim 😂
Kaş kanka
tamam kanka 😊
L i s
Deniz, şelaleler, tatil
Pubg oynuyorum ben
kale, meydan, mantı
gayseri ya da Sinop 😂
gayseri helal bee 😂
😂😂 manti demeseydin kesin bilemezdim
kyamadim sana cok zor olmasin dedim 😂
iyi yaptin kanka 😂
a. t. y
antalyami kanka 🥺
profilime baktığın için teşekkür. :D
yok sadece harflerden buldum 😂gerci ilk aklima gelen antakyaydi oda sehir degil 😂
hahah
üç kelime
valla zor oldu biraz 😂
zor olsun diye onu yazdım zaten :)
uzay 🤭
Zaten hepimiz Uzayliyiz :)
ozaman mars 😂
Bir teoriye göre yaşam bir zamanlar Marsta başladi ve Dünyaya taşindi bu şaka değil teoridir eğer durum böyle ise hepimiz marsliyiz :)
sen burali degilsin onu anladim kanka 😂
Ben bu dünyadan değilim zaten zeki bir kızsın bunu anlamişsin :) zeki kızlardan hoşlanirim :)
bende kendimi seviyorum 😂
en önemlisi o zaten kendine saygi duyman ve sevmen
hemen öyle dedim diye de şımarma :P
dur iltifatin tadini cikariyim sonra simarmam 😂
tadını çıkart bakalım her yerde denk gelemezsin bu sözlere :)
tamam arada yazarim sen edersin iltifat. 😂
Ederiz yeter ki hak et daha çok güzel şeyler söylerim bunlar sorun değil yeter ki hak et karşiliği gelir :)
olur kanka hakkettikce yazarim sanan 😂
hak etmek için yazman lazım yazmadikça nasil hak etmeyi düşünüyorsun? nasil bir mantalite :))
okumam yok ki nasil yazayim 😂🤨
sen merak etme Ben sana itinayla okuma yazma öğretirim :) olmadi diksiyon dersi vereceğiz napalim başa gelen çekilir :)
ahahaha olur tabi ogretmenim 😊
gözlerin çok güzel :)
oyle derler hatta babam essek gozlum der iyi mi der bilmem ama
iri ya ondan diyordur :)
insan bi teşekkür eder :)
thank you boys
ingilizce söylüyorsun bir de uyuz :P
I dont speak turkish ı like speak engilish 👍
iyi bir zekisin dedim ayrı bir multiverse bağlandı o güzel kız :P aslında iyi kızdı
okuma olmayanca ne yazdigimi bilmiom 😂
ben sana öğreticem sabah yazarım uyucam şimdi
tatli rüyalar görüşürüz
tatli geceler
günaydın
üzüm