Gamer Telefonunda en çok oynadığın oyun hangisi? NazlıDemir34 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telefonunla en çok hangi oyunu oynarsın?PUBGMarvelYüzüklerin Efendisivs... Telefonunda en çok oynadığın oyun hangisi? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. diablo immortal oynardım 0 0 Yorumla
sιηαη_кαүgısız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl aspalth 9 dead zedracıng fever trafik racıngbatak trafik rider pugbl mobil clas of clans calafduty mobil gta sandreassubay sörfhilmi cilmi racıngotobüs similatör mortal kombat 0 1 Yorumla sιηαη_кαүgısız_ +1 yıl kafa topu birde @nazlidemir34 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Wild rift mobile legends Dota chess Çok fazla mmoprg oynadım ama p2w olduğundan sildim hep 0 4 Yorumla apønia +1 yıl mobile legends liginiz ne? Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Epik Yorumla apønia +1 yıl hangi heroları oynuyorsunuz peki? ben efsaneyim ama diğer hesap epikti sanırım, hanzo aulrad falan iyi oynarım eğer isterseniz ekleyebiliriz birbirimizi Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Vale valir aurora Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. diablo immortal sanırım 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Mobil oyunları oynamıyorum 0 0 Yorumla
enesyalnız Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl pubg sanırım, piyasada adam akıllı oyun yok ki oynuyalım varsa öneriniz. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Clash royale 1 senedir oynuyom 0 0 Yorumla
CevizAdamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl PlayStation oynuyorum telefondan oyun yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
diablo immortal oynardım
aspalth 9
dead zed
racıng fever
trafik racıng
batak
trafik rider
pugbl mobil
clas of clans
calafduty mobil
gta sandreas
subay sörf
hilmi cilmi racıng
otobüs similatör
mortal kombat
kafa topu birde @nazlidemir34
Wild rift mobile legends Dota chess
Çok fazla mmoprg oynadım ama p2w olduğundan sildim hep
mobile legends liginiz ne?
Epik
hangi heroları oynuyorsunuz peki? ben efsaneyim ama diğer hesap epikti sanırım, hanzo aulrad falan iyi oynarım eğer isterseniz ekleyebiliriz birbirimizi
Vale valir aurora
diablo immortal sanırım
Mobil oyunları oynamıyorum
cod mobil ve kediler ve corba
pubg sanırım, piyasada adam akıllı oyun yok ki oynuyalım varsa öneriniz.
Clash royale 1 senedir oynuyom
PlayStation oynuyorum telefondan oyun yok
Hepsi paralı olmuş tat vermiyo
Hiç oyun oynamam sıkılırım çünkü hemen
Aspahlth
pubg kanka
Oyun sevmiyorum ya
Ps oynarim genelde