Gamer Arkadaşlar DISCORD Uygulamasını Bilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Amaç : sohbet muhabbet etmek oyun oynamak felan Güncellemeler+1 yıl Valo lol oynuyorum ekleyin oynuyalım ya da bi gruptaysanız eklin sohbet muhabbet ederiz fark etmez Arkadaşlar DISCORD Uygulamasını Bilen var mı? Cevapla Oyun Soruları Uygulama Soruları Discord Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. kullanıuyoruz oynarken 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Biliyorum evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet kullanıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oyun onuyormusun? Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet için kullanıyorum genelde. Yorumla Soran +1 yıl Hımm anladım tamam Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle yanlız takılıyorum o yüzden sordum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet biliriz? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Oyun oynuyormusun knk 😅? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl csgo falan Yorumla Soran +1 yıl Valo geçmeden bende oynuyordum da 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valo yok ya cok sacma geliyor ucmali sicmali cocukca gibi ne bilim guc muc falan var o ne la oyle dlfkjfg Yorumla Soran +1 yıl İlk bende öyle düşündüm de bir kere oynayınca salamadım cjxnxzk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya ben alisik degilim oyle x q kullanmayi zaten kafam karisir gercekten. Bide gta oynuyom iste Yorumla Soran +1 yıl Anladımm kanka 😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kullanıuyoruz oynarken
Biliyorum evet
Evet kullanıyorum
Oyun onuyormusun? Peki
Sohbet için kullanıyorum genelde.
Hımm anladım tamam
Bende öyle yanlız takılıyorum o yüzden sordum
evet biliriz?
Oyun oynuyormusun knk 😅?
csgo falan
Valo geçmeden bende oynuyordum da 😅
valo yok ya cok sacma geliyor ucmali sicmali cocukca gibi ne bilim guc muc falan var o ne la oyle dlfkjfg
İlk bende öyle düşündüm de bir kere oynayınca salamadım cjxnxzk
ya ben alisik degilim oyle x q kullanmayi zaten kafam karisir gercekten. Bide gta oynuyom iste
Anladımm kanka 😎
Bilmiyorum