Bana oyun oynamayı sevdiren ilk oynadığım ve hala da çok sevdiğim oyun Prince of Persiadır. İlk konsolum olan Playstation 2 de oynamıştım sonrada bilgisayarda bitirdim üstüne Xbox 360 da bitirdim. Hala da en çok sevdiğim oyundur. Peki sizin için hala özel ve çok sevdiğiniz bir oyun var mı? Varsa adı nedir? Ve hala ilk gün ki gibi severek mi oynuyorsunuz?
Size oyun oynamayı sevdiren ilk oynadığınız ve hala da sevdiğiniz oyun hangisi?
Kesinlikle Tomb Raider Chronicles )) 2001 yılında o grafikler mükemmel geliyordu. Korkuyu, gerilimi, aksiyonu bana yaşatan ilk oyun olduğu için olabilir. Kim ne derse desin Tomb Raider'ın bütün oyunları mükemmeldi. Sadece 1 ve 2 'de o kadar ısınamamıştım. Chronicles'da ki ambiyans beni benden alıyordu o kadar ))
İlk oyunum GTA Vice City Kurtlar vadisi idi ama ondan sonra sıkıldım ve Counter-strike 1.6 ya 2009 da 7 yaşımda başladım öncesinde hep jail break veya dust2 pro mod oynardım 2014-2015 senesinde cs_assault_1337 deathmacht serverlarını keşfettim ve iyi bunny yapan uçup kaçan kişileri gördüm ve nasıl yaptıklarını sordum dediler ki önemli olan hızını alıp fareyi gideceğin yöne çevirmektir dediler sonra denedim ilk yapışım da duvarlara çarpsam da başarıya ulaştım ve ustalaştım artık çok iyiyim ve cs 1.6 yı hala oynamayı çok seviyorum 😄😇🎯
İlk oyunum değil ama aslaaa unutamam hatta her daim devamı için takip ettiğim Stick War serisi
Web tabanlı bir oyundu (ilk ingilizce kelimemi öğrendiğim oyun o da play) çocukluğumda 50000 defa bitirir dururdum sıkılmazdım hwr türlüsünü oynadım hatta flash gg olduğundan beri de bilgisayarımda dosyalarını saklıyorum ehe resmen hayatımın en büyük eğlencesiydi sabah 5 te kalkar gizlice oynardım
2008-09 yılında iken çocukken internet cafeye gidip farklı bir oyun denemek istemiştim. Karşıma Tomb Raider Anniversary diye bir oyun çıktı bu ne deyip oynamaya başladım. Sonrasında bağımlılık etkisi yaratmaya başladı ve oyunu bitirdim. Hayatımda böyle mükemmel bir oyun oynamamıştım ve hayla severek oynarım.
Bir Digimon hayranı olarak Digimon World 3'ü alıp taktığımda acayip mutlu olmuştum. Tabii JRPG falan o zaman anlamak hak getire. :D Off videolarına bakınca yine eskilere gittim.
2003 yılında 11 yaşındayken internet cafede Half-Life oynamıştım sonra CS başladım. PlayStation da çok oynadım tabi favori oyunum da Crash Team Racing'tir. Şu an bilgisayarda CS:GO oynuyorum.